Το απίστευτο "καρφί" της Μέγκι Ντρίο στην Παρασκευή για τη δουλειά της σερβιτόρας στη Μύκονο

«Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες! Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο! Η συγκεκριμένη μάλλον...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απίστευτο

Ένας μικρός ντόρος είχε σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε την Παρασκευή Κερασιώτη να δουλεύει σερβιτόρα στην Μύκονο. Μάλιστα, η ίδια είχε απαντήσει δημόσια, ξεσπώντας.

Η Μέγκι Ντρίο λοιπόν, που βρέθηκε καλεσμένη στα γενέθλια της Βίκυς Κάβουρα, στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες πέταξε τα καρφιά της στη συνάδελφό της.

«Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα», ανέφερε αρχικά.

Το καρφί της Μέγκι Ντρίο στην Παρασκευή Κερασιώτη

«Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ», είπε και σίγουρα οι δηλώσεις της θα σχολιαστούν πολύ.

Το δημόσιο μήνυμα της Μίζιου για την Παρασκευή μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι Μίζιου θέλησε να στηρίξει δημόσια την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες για να δουλέψει σαν σερβιτόρα στη Μύκονο.

Η απόφαση αυτή της Παρασκευής, προκάλεσε μερικά σχόλια και η Κέισι από τη μεριά της θέλησε να κλείσει αυτά τα στόματα και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει κανείς από νεαρή ηλικία.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα, να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι».

Κέισι Μίζιου Παρασκευή Κερασιώτη