«Δε νομίζω ο Λιβάνης περίμενε ποτέ την Μαριαλένα! Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό τώρα»

«Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε νομίζω ο Λιβάνης περίμενε ποτέ την Μαριαλένα! Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό τώρα»

Ο Νικηφόρος βρέθηκε στα γενέθλια της Βίκυς Κάβουρα, όπου με τη σειρά του προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκε στο μαγαζί που έγινε το party.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής απάντησε και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την "σχέση" Γιώργου Λιβάνη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό τώρα», απάντησε και σίγουρα θα συζητηθεί πολύ η δήλωση του.

Ενώ, συνέχισε «Νομίζω ότι όλα αυτά μεγιστοποιήθηκαν λόγω του παιχνιδιού το οποίο είχε μια φοβερή δυναμική».

Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας λίγο πριν τον ημιτελικό

Το Survivor 4 έχει μπει στην τελική ευθεία. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απασχόλησε πολύ με την συμμετοχή της σε αυτό - για πολλούς λόγους - αλλά ένας από αυτούς είναι και μεγάλη αγωνιστικότητά της.

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει τελευταία, έχει καταφέρει να φτάσει στην τελική 4αδα και η μητέρα της μετά το χθεσινό επεισόδιο θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που την έχει στηρίξει και να δηλώσει πόσο περήφανη είναι για το παιδί της.

Η ανάρτηση της

“Μετά και την 4η πλέον υποψηφιότητα της Μαριαλένας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στο παιδί μου όλο αυτό τον καιρό! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη ως μητέρα και χαρούμενη που όλοι εσείς έχετε δει στο παιδί μου κάποιες από τις αρχές της.

Την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, το σεβασμό της στους αντιπάλους και την ευγενή άμιλλα με την οποία παλεύει και ανταπεξέρχεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο μέσα στους στίβους μάχης, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Το κορίτσι μου, έπειτα από 6 μήνες που αγωνίζεται στο Survivor, πλέον εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα του παιχνιδιού ούσα η μοναδική γυναίκα του φετινού Survivor.

Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της Μαριαλένας αποτελούν και οι άρρηκτες σχέσεις και φιλίες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι και εξακολουθούν να την στηρίζουν και εκτός παιχνιδιού. Μια ειδική αναφορά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριαντάφυλλο προσωπικά, καθώς δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη του προς το κορίτσι μου, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Εύχομαι με την στήριξή σας που την έφερε ως εδώ να φτάσει το παιδί μου όσο πιο ψηλά μπορεί και ίσως να την καμαρώσουμε όλοι μαζί νικήτρια καθώς είναι ήδη νικήτρια στην καρδιά μου! Με μεγάλη συγκίνηση σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”, έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Survivor 4 μητέρα Μαριαλένας