«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια, δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα»

Και όμως το είπε η...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια, δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα»

Η Μέγκι Ντρίο έκανε δηλώσεις στις κάμερες, καλεσμένη στα γενέθλια της Βίκυς Κάβουρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM και στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

«Έχω δεχτεί πρόταση πολύ ισχυρή από ένα ριάλιτι. Δεν θα πω ποιο είναι το ριάλιτι, το βλέπουμε πάντως και δεν είναι το GNTM. Μπορεί να είναι και το Big Brother», ανέφερε αρχικά.

Το "καρφί" της Μέγκι Ντριο στο GNTM

«Δέχτηκα μια live ρατσιστική επίθεση σήμερα για την χώρα μου την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρονών και μου λέει έτσι παρκάρετε στη χώρα σας, πήγαινε πίσω στη χώρα σου», αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο.

«Η Ισμήνη δεν είναι αντικαταστάτρια της Βίκυς»

Στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM και στη είσοδο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε πως η Ισμήνη δεν έρχεται για να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά και πως είναι ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο που θα δώσει νέο αέρα στο GNTM.

«Η Ισμήνη από το αεροδρόμιο ακόμα μπήκε στην διαδικασία των κάστινγκ. Είναι μεγάλη μας τιμή, που θα είναι στο σόου και την λέω ιέρεια. Δεν είναι η αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά. Δεν μου αρέσει ο όρος και δεν είναι ούτε προς τιμήν της Βίκυς, που είναι για το GNTM τεράστια ιστορία και θα ήταν άδικο.

Η Ισμήνη έχει τέτοια διεθνή καριέρα και τέτοιο αξιόλογο λόγο και παρουσία στο παιχνίδι, που λες κι ήταν από πάντα μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον νέο κύκλο του ριάλιτι.