Μαρίνα Πατούλη: "Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο"

"Οι άντρες με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον με..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη:

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε στην κάμερα του Happy Day η Μαρίνα Πατούλη, ειδικά μετά τις υπέροχες στιγμές που είδαμε να περνάει στην πισίνα του σπιτιού της και όχι μόνη.

Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε σε πολλά.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιώργο Πατούλη

Το ζευγάρι μετά από 35 χρόνια βρίσκεται χωριστά και για πρώτη φορά πέρασαν τις φετινές γιορτές μαζί, κάτι που σίγουρα ήταν κάτι ασυνήθιστο για την οικογένεια.

Ωστόσο, προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αλέξανδρος, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και κλείνει 16 χρόνια ζωής.

Για τον λόγο αυτόν, τόσο η Μαρίνα όσο και ο Γιώργος Πατούλης, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, με την πρώτη να έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας...Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!!Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο!».

 Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη

Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του και έγραψε: «Χρόνια πολλά Αλέξανδρε! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».

Γιώργος Πατούλης ευχές στον γιο του