Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγωνία για τις νέες εξετάσεις μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγωνία για τις νέες εξετάσεις μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Greek Freak προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ, μένοντας εκεί για αρκετή ώρα και πιάνοντας το γόνατό του, δίχως να επιστρέψει ξανά στο ματς. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως υπέστη υπερέκταση ενώ η Malika Andrews του ESPN εξήγησε πως θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο αριστερό γόνατο.

Η πτώση του άσου των Μπακς και η αποχώρησή του από το παιχνίδι με τους Χοκς, υποβασταζόμενος από τον αδερφό του Θανάση, ήταν κάτι που κανείς δεν ήθελε να δει και μάλιστα αρκετοί παίκτες του ΝΒΑ και άλλων επαγγελματικών σπορ στις ΗΠΑ, δήλωσαν σοκαρισμένοι και ευχήθηκαν στον Ελληνα άσο να μην έχει κάτι το σοβαρό. Ενώ, στο πλευρό του έσπευσε και η σύντροφός του, η οποία είναι για δεύτερο φορά έγκυος.

Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς και με αφορμή των όσων συνέβησαν στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τον ρατσισμό που επικρατεί, δίνοντας ως παράδειγμα τον γιο του.

Το αστέρι του NBA, στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε, ότι θα κάνει τα πάντα για να μην αντιμετωπίσει ο γιος του, που είναι μαύρος, αυτά που γίνονται σήμερα.

«Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος, θα μιλάμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν σταματήσω το μπάσκετ, το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω». Γιάννης Αντετοκούνμπο γιος μαύρος