Happy Day: Τρόλαραν την Τσιμτσιλή - Νόμιζε ότι μιλάει στον Ατζούν

Έπος στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Τρόλαραν την Τσιμτσιλή - Νόμιζε ότι μιλάει στον Ατζούν

Μια απίστευτη φάρσα έκαναν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή οι συνεργάτες της σήμερα 30/6 στο πλατό του Happy Day. Η παρουσιάστρια ζήτησε από την αρχισυντάκτριά της, Μαίρη Παλιαλέξη να μιλήσει με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί με σκοπό να τον ρωτήσει για τον τελικό του Survivor 4.

Έτσι λοιπόν, της έκανε το χατίρι! Αφού η συζήτηση ξεκίνησε και όλα πήγαιναν ομαλά, συνειδητοποίησε πως δεν μιλάει στον Ατζούν, αλλά και συνεργάτη της.

Η φάρσα έγιναν πόσο βρισκόντουσαν σε διαφημίσεις και την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν επέστρεψαν, ενώ έδειξαν και το απόσπασμα

Έναρξη με Kangoo Jumps - Σταματίνα, Παπανώτα κλπ πηδούσαν σαν... καγκουρό στο Happy Day

Μια ανατρεπτική έναρξη είχε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Happy day! Η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με την ομάδα της υποδέχθηκαν στο πλατό τη γυμνάστρια Αναστασία Ζουμπορλή που έδειξε γυμναστική σαν… καγκουρό.

Όλοι μαζί μπήκαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης που είναι γνωστό ως kangoo jumps και τα βρήκαν κάπως σκούρα στην αρχή. Η Σταματίνα, μάλιστα, όταν ολοκλήρωσαν το ζέσταμα δεν είχε αναπνοή να μιλήσει. Ωστόσο, η προπονήτρια την ενθάρρυνε αναφέροντας πως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο τμήμα των προχωρημένων.

Ωστόσο και η υπόλοιπη ομάδα φάνηκε να δυσκολεύεται, αλλά τελικά έφερε εις πέρας τη δοκιμασία. Να υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Φραγκολιάς ακόμη απέχει λόγω κορωνοϊού.

Kangoo jumps: Τι είναι αυτή η γυμναστική με τα περίεργα παπούτσια που κάνει... θαύματα

Το trend πάντως ήρθε από την Αμερική, αγαπήθηκε στην Ευρώπη και την δημοτικότητά του εκτόξευσαν σταρς όπως η Κέιτ Μος, οι αδελφές Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Ανιστον και πολλές άλλες διασημότητες του Hollywood, που έχουν βάλει το kangoo jumps στην καθημερινότητά τους.

«Πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής που γίνεται με τα kangoo jumps boots που μοιάζουν αρκετά με τις μπότες του σκι. Δεν έχουν όμως καμία σχέση, αφού κατασκευάστηκαν σαν ένα ιατρικό προϊόν για αποκατάσταση από τραυματισμούς στα γόνατα και τις αρθρώσεις ενώ απορροφούν το 80% των κραδασμών. Αυτό που μας δίνει τη δυνατότητα να χοροπηδάμε σαν καγκουρό, είναι τα ειδικά ελάσματα που υπάρχουν στον πάτο της μπότας και επιτρέπουν τη διαφορετική αυτή άσκηση», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «Είναι ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο αφορά καθαρά την αερόβια άσκηση, ενώ βοηθάει και βελτιώνει την αντοχή, τη φυσική κατάσταση και την ισορροπία».