Ορέστης Τζιόβας: "Πέρασα κορωνοϊό! Μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία και..."

Αποκάλυψε για πρώτη φορά το δικό του βίωμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ορέστης Τζιόβας:

Τελευταία φορά συνέντευξη είχε δώσει πριν από λίγο καιρό και είχε μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά πως νόσησε από κορωνοϊό.

Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και ανέφερε πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα

«Πέρασα Covid. Είχα λίγα συμπτώματα. Έκανα δυο self test και βγήκαν θετικά. Πήγα στο νοσοκομείο για μοριακό. Ήμουν 6-7 μέρες με ήπια συμπτώματα. Δέκατα, πονοκέφαλο, πόνο στο στήθος και βήχα, αλλά μετά γύρισε σε πνευμονία. Μπήκα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα, αλλά όχι στην εντατική.

Δε ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί πήγα πολύ έγκαιρα στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί να πηγαίνουμε έγκυρα στο νοσοκομείο. Είναι πολύ ραγδαία η επιδείνωση της συγκεκριμένης πνευμονίας. Εμένα μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία. Όλα πολύ καλά όμως» τόνισε ο Ορέστης Τζιόβας.

Το βιογραφικό του Ορέστη Τζιόβα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 σε ηλικία 21 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε 4 χρόνια μετά.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Καπώνη, "Μου το κρατάς μανιάτικο" έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολούθησε μία συμμετοχή στη σειρά "Σε είδα" ενώ τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μαρία Καβογιάννη και Πατρίτσια Περιστέρη στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται. Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ονειροπαγίδα".

Έγινε γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, "Το αμάρτημα της μητρός μου". Εκεί τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε μαζί με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Βίκυ Κάβουρα και Νατάσα Καλογρίδη. Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές Δια Ταύτα, Μοντέρνα Οικογένεια, Daddy Cool και Το σόι σου. Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "4xxx4" ενώ συμμετείχε και στις σειρές Κάτι χωρισμένα παλικάρια και Έλα στη θέση μου.