Ξέσπασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για την μικρή Λυδία - «Είμαι πρόθυμη να...»

Η ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα βίντεο που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για την μικρή Λυδία - «Είμαι πρόθυμη να...»

Με μια ανάρτηση της στο Instagram ξέσπασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με αφορμή την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγινε έξαλλη με δημοσιογράφους και κανάλια που κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν πλάνα από την μικρή Λυδία.

Η προσωρινή επιμέλεια της ενός έτους κόρης της Καρολάιν, δόθηκε στην οικογένεια της και μόλις έγινε γνωστό οι κάμερες έσπευσαν έξω από το σπίτι του πιλότου. Ενώ, βγήκε και βίντεο από την βεράντα του πατρικού της σπιτιού με την γιαγιά της να την έχει στην αγκαλιά της.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για την μικρή Λυδία

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλό θα ήταν, αν όντως πιστεύουμε ότι στη μικρή Λυδία αξίζει μια ευκαιρία να αφήσει πίσω της την τραγωδία που τη σημάδεψε, να μην παραμονεύουμε με κάμερες για ένα θολό πλάνο σε κάθε της κίνηση. Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη να αδιαφορήσω πλήρως, προκειμένου να ζήσει όσο πιο “φυσιολογικά” γίνεται… #γνωμημου» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για την μικρή Λυδία στα Γλυκά Νερά

Τι συνέβη με την παράδοση της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν

Στα χέρια της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, βρίσκεται πλέον η 11μηνών Λυδία αφότου της δόθηκε από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή μετά την ομολογία του πως δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του.

Η συνάντηση έγινε σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες δεν ήθελαν τα κανάλια και τους δημοσιογράφους. Μάλιστα στις ερωτήσεις τους, η μητέρα του δολοφόνου δεν θέλησε να απαντήσει βγαίνοντας από το σπίτι. Με βλέμμα στενάχωρο μιας και θα αποχωριστεί τη μικρή Λυδία και κρατώντας μια τσάντα με όλα τα πράγματα του μωρού, μπήκε στο αυτοκίνητο με προορισμό τη συνάντηση με τη μητέρα της 20χρονης.

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», είπε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αναφορικά με το πώς δέχτηκε τα καλά νέα η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.