Καλοκαίρι #Not: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Θα μας κρατά συντροφιά από τις 5 Ιουλίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλοκαίρι #Not: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Από 5 Ιουλίου και καθημερινά, η Ελένη Τσολάκη θα μας κρατά συντροφιά με την νέα της εκπομπή στο Open, το Καλοκαίρι #Not.

H εκπομπή θα τα έχει όλα! Πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, αγαπημένους καλεσμένους, δημιουργική μαγειρική, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πλούσια δώρα αλλά και όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη showbiz.

Από το Καλοκαίρι #Not δεν θα λείπουν και τα θέματα επικαιρότητας που θα βρίσκονται στο προσκήνιο.Ακόμα το «Καλοκαίρι #Not» θα ανοίξει παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και θα συνδεθεί με κάθε γωνιά της χώρας για να συναντήσει ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μία σημαντική ιστορία να μοιραστούν με τους τηλεθεατές.

«Είμαι ενθουσιασμένη! Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου που φέτος δεν έχει καλοκαίρι. Θα είναι ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο καλοκαίρι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι περίεργο το καλοκαίρι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είναι πολύ όμορφο για τον κόσμο που θα θελήσει να μας δει και θα είμαστε η επιλογή του. Στην τηλεόραση τη διαφορά την κάνουν οι παρέες και είναι και αυτές που μετράνε. Θα έχω και εγώ τη δική μου την παρέα και νομίζω θα περάσουμε φανταστικά

Μου αρέσει πολύ που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον “Αγρότη”. Νομίζω η Κωνσταντίνα, μετά το Survivor, έκανε μια πολύ ωραία στροφή και της ταιριάζει πολύ και νομίζω θα τα πάει καταπληκτικά. Έχω και εγώ την περιέργεια να δω πώς θα είναι έξω. Είναι ένας ρόλος, στον οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει και νομίζω θα της ταιριάζει. Θα μπορούσα να με φανταστώ γιατί συμφώνησα να το κάνω και πέρυσι. Οτιδήποτε είναι έξω και έχει επαφή με κόσμο εμένα με γοητεύει και μου αρέσει πολύ. Δεν έγινε πέρυσι. Όλη μου η ενέργεια είναι για το μέλλον, όχι για το παρελθόν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη πριν μερικές ώρες δημοσίευσε και το επίσημο τρέιλερ της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το τρέιλερ της εκπομπής Καλοκαίρι #Not

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, μαζί με την Ελένη Τσολάκη θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κι ο Άρης Μακρής.

Στο ενημερωτικό κομμάτι για θέματα επικαιρότητας ο Χρήστος Χατζησπύρου.