Ελένη Καρακάση: «Πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες»

«Δεν είναι δική μου δουλειά να κοιτάω τα νούμερα και να με αγχώνουν τόσο πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Καρακάση: «Πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση

«Μάλλον η Ρίζω ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες! Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και το τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου.

Όταν διάβαζα τα τέσσερα πρώτα σενάρια μπορεί κάποιος άλλος να ηθοποιός να μην το έκανε. Ειδικά την πρώτη σεζόν, ο ρόλος μου ήταν προγραμματισμένος να είναι σχεδόν στα μισά επεισόδια. Κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει.

Θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ αν οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πολύ χαμηλά νούμερα. Περίμενα ότι στη δεύτερη σεζόν θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να κοιτάω τα νούμερα και να με αγχώνουν τόσο πολύ.

Ήταν σφιχτά τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι γιατί ήταν μια πολύ τολμηρή παραγωγή, ειδικά την πρώτη χρονιά. Νομίζω όμως όλοι, αν και θα μιλήσω για τον εαυτό μου πως πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά» ανέφερε η ηθοποιός, ενώ πριν μερικές μέρες εξομολογήθηκε και το μπούλινγκ που έχει βιώσει λόγω παραπάνω κιλών.

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό ενός ηθοποιού από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί, που συνέβη μπροστά της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

 Ελένη Καρακάση καταγγελίες και περιστατικά

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε και μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε μια παλιά οντισιόν: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει».

Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα». Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή» κατέληξε η ηθοποιός.