Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έλεγε μου αρέσουν τα αγόρια»

«Θα το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό, όπως το να μου πει ο γιος μου, μού αρέσουν τα κορίτσια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έλεγε μου αρέσουν τα αγόρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχθεί στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης και για την συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά, στην οποία μάλιστα είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αντάλλαξε ένα φιλί με τον συμπρωταγωνιστή του.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Θα είμαι σε μια σειρά της Κύπρου, κάνω gay ρόλο και θα είναι το πρώτο gay φιλί στην κυπριακή τηλεόραση. Όχι δεν είχα καθόλου δεύτερες σκέψεις, ίσα ίσα μου φαίνεται αδιανόητο να το συζητάμε ακόμα στο 2021.

Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έβλεπε ένα gay φιλί ή αν μου έλεγε μπαμπά μου αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη μου τα κορίτσια. Θα το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό, όπως το να μου πει ο γιος μου, μού αρέσουν τα κορίτσια.

Εννοείται ότι έχω δεχθεί πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media και καρκίνους κ.λ.π. για κάποιες απόψεις μου, που ήταν προχωρημένες ή περίεργες».

«Δεν συμφωνώ με την ''τσίχλα'' που έχει γίνει αυτό. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά»

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής βίας στην εκπομπή Love it και χαρακτήρισε ως «τσίχλα» τις συνεχόμενες καταγγελίες.

«Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά. Nα θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πέσει θύμα χάκερ.

Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά… Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί… Δεν είναι το θέατρο άνδρο ακολασίας.»