Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις»

«Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις»

Ο Θάνος Τοκάκης κι η Βίκυ Παπαδοπούλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μέσα σε όλα ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που περνά ο αδερφός του.

Το ζευγάρι επίσης αναφέρθηκε στον γάμο του, ενώ αποκάλυψαν και το πως την απόφαση να παντρευτούν ενώ κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στα όνειρά τους.

Οι δηλώσεις του Θάνου Τοκάκη για τον αδερφό του

Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook.

Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

Για τη μεταξύ τους σχέση ανέφεραν: «Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου. Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο». Στο μεταξύ, η Βίκυ Παπαδοπούλου πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε στις καταγγελίες του θεάτρου.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον ταλαντούχο Θάνο Τοκάκη

Το 2011 του απονεμήθηκε το βραβείο υποκριτική "Βραβείο Χορν".Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Μετά το τέλος της σπουδών του ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Έγινε αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό το 2005 όταν πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Mega Channel Πενήντα Πενήντα. Εκεί από το 2005 μέχρι το 2011 υποδύθηκε τον Αχιλλέα Λινάρδο ενώ έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Σάκη Μπουλά, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Άβα Γαλανοπούλου και την Σοφία Πανάγου.

Ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές συμμετοχές στις σειρές 10η εντολή, Σε είδα, Αληθινοί Έρωτες, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο του το 2009 στην ταινία Το Κακό: Στην εποχή των ηρώων. Ακολούθησαν οι ταινίες Παν.δη.μία και Play. Το 2017 έγραψε το σενάριο της ταινίας Καουμπόης ενώ είχε και συμμετοχή ως ηθοποιός σε αυτή.

Το 2019 έλαβε μέρος σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές όπως Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών, Ενήλικοι στην Αίθουσα και Ευτυχία. Για την ερμηνεία του στην τελευταία ταινία κέρδισε το βραβείο Β΄ αντρικού ρόλου στα βραβεία Ίρις το 2020.Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2017 παντρεύτηκε στην Πάτμο με την επίσης ηθοποιό Βίκυ Παπαδοπούλου.