Η τρυφερή φωτογραφίας Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλου και το τρολάρισμα του Κοντιζά

«Ήρθε η κινέζικη οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή φωτογραφίας Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλου και το τρολάρισμα του Κοντιζά

Full in love φαίνεται πως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Χρύσα Μιχαλοπούλου, αφού πλέον δεν κρύβονται από τα ΜΜΕ και κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσαν ένα πολύ τρυφερό κοινό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα, την ώρα που ο αγαπημένος σεφ την κοιτούσε γεμάτος έρωτα. Η ανάρτηση λοιπόν αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η ανάρτηση του Κουτσόπουλου και η προειδοποίηση του Κοντιζά στην Μιχαλοπούλου

«Μην ψαρώνεις, αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη» προειδοποίησε ο Σωτήρης Κοντιζάς την Χρύσα Μιχαλοπούλου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του γράφει απαντώντας: «Ήρθε η κινέζικη οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα».

τρυφερή φωτογραφία Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλου

τρυφερή φωτογραφία Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλου και το τρολάρισμα Κοντιζά

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησαν πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση τους

Στην εκπομπή Προσωπικά, βρέθηκε καλεσμένος ο σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τόσο ο ίδιος, όσο και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, μίλησαν δημόσια για τη σχέση τους.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε πως αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε,

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», απάντησε.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε και Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα», είπε. Ενώ, να σημειώσουμε πως η Χρύσα βρέθηκε και στον τελικό του MasterChef 5.