Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά για τον μικρό της αδερφό Φοίβο - «Είναι ο πιο άτυχος δυστυχώς»

«Μου είναι πολύ δύσκολο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά για τον μικρό της αδερφό Φοίβο - «Είναι ο πιο άτυχος δυστυχώς»

Η Σάντρα Βουτσά έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, με την ίδια να μιλάει τόσο για την απώλεια του πατέρα της, όσο και για την δικαστική διαμάχη με την πρώην του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου.

«Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και θα το μάθετε σίγουρα. Αυτοί οι πίνακες έχουν συναισθηματική αξία και θέλω να έχω κάτι από τον πατέρα μου», ανέφερε αρχικά.

Η εξομολόγηση της Σάντρας Βουτσά για τον μικρό της αδερφό, Φοίβο

«Δεν μπορώ να βλέπω τις ταινίες που παίζουν οι γονείς μου, η αλήθεια είναι. Ούτε με την μητέρα μου ούτε με τον πατέρα μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να τους ξεχάσω ούτε μια στιγμή μες στην ημέρα» και συνέχισε: «Ο μικρός Φοίβος είναι ο πιο άτυχος δυστυχώς. Θα βλέπει τον μπαμπά του μόνο μέσα από τις ταινίες».

«Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, παραχώρησε συνέντευξη στο ΧΑΙ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει μέχρι και σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του πατέρα της. Την ώρα που η κόντρα της με την Θεανώ Παπασπύρου συνεχίζεται.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Αλίκη Κατσαβού; Την τελευταία σύζυγο του πατέρα σου;

Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου. Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.

Σάντρα Βουτσά για Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη τον αγάπησε τον πατέρα σου. Δεν ήταν ποτέ μαζί του για τα χρήματα όπως είχε ακουστεί;

Όχι βέβαια, δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα.