Σάντρα Βουτσά - Θεανώ Παπασπύρου: Συνεχίζεται στα δικαστήρια ο «πόλεμος» για τον θησαυρό του Βουτσά

«Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα» δήλωσε ο δικηγόρος της κόρης του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάντρα Βουτσά - Θεανώ Παπασπύρου: Συνεχίζεται στα δικαστήρια ο «πόλεμος» για τον θησαυρό του Βουτσά

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» για τον «θησαυρό» του Κώστα Βουτσά μεταξύ της κόρης του, Σάντρας Βουτσά και της δεύτερης γυναίκας του, Θεανώ Παπασπύρου.

Συγκεκριμένα, οι πίνακες ανεκτίμητης αξίας που είχε ο ηθοποιός αποτελούν το κύριο αίτιο της διαμάχης των δύο γυναικών, καθώς η Θεανώ Παπασπύρου δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, καθώς υποστηρίζει πως είναι δικοί της.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με κάποια από αυτά μάλιστα να είναι πολύ μεγάλης αξίας, αφού μιλάμε για πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν από το χρηματιστήριο της τέχνης μιλούν για μια συλλογή αξίας εκατομμυρίων ευρών.

Η Σάντρα Βουτσά απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο για τις επόμενες κινήσεις της, αφού η Θεανώ Παπασπύρου δε συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη στην On Time: «Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα».

Σάντρα Βουτσά – Θεανώ Παπασπύρου στα δικαστήρια

Η απάντηση - ανακοίνωση της Θεανώς Παπασπύρου μετά τους ισχυρισμούς της Σάντρας Βουτσά

Μετά τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για την κόντρα της με την Θεανώ Παπασπύρου που έκανε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται , η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Η απάντηση της Σάντρας, ήρθε μετά την μακροσκελή ανάρτηση της αδερφή της όπου πήρε έμμεσα θέση στην κόντρα τους.

Παπασπύρου Σάντρα Βουτσά κόντρα

Η εν λόγω κόντρα ανάμεσα στην Σάντρα Βουτσά και την Θεανώ Παπασπύρου ξέσπασε με αφορμή πίνακες που ισχυρίζεται η κόρη του ηθοποιού πως έχει η πρώην γυναίκα του, τους οποίους ο αείμνηστος καλλιτέχνης ήθελε να μοιράσει στις 3 κόρες του μετά το θάνατο του. Όταν ωστόσο η ίδια ζήτησε από εκείνη να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα, της αρνήθηκε.

Τα "καρφιά" και οι δηλώσεις από εκείνη την ημέρα είναι πολλές ειδικά από την Σάντρα Βουτσά, ενώ η Θεανώ Παπασπύρου απάντησε μέσα από την Φαίη Σκορδά.

Χθες Κυριακή 25/4, η Θεανώ Παπασπύρου απέστειλε ανακοίνωση την οποία διάβασαν στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται

«Η Θεανώ Παπασπύρου – Βουτσά διαψεύδει και αποκρούει κάθε ισχυρισμό που αφορά στο πρόσωπό της και τη φερόμενη βούληση του θανόντος πρώην συζύγου της Κώστα Βουτσά, όπως διατυπώθηκε από την Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Όλοι οι εν λόγω ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου - Βουτσά είναι απολύτως αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι και πλήττουν σφόδρα την τιμή και την υπόληψη της Θεανούς Παπασπύρου - Βουτσά και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά της. Επιφυλάσσεται δε ρητώς για το κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών και ανακριβών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας».