Σία Βοσκανίδου: «Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη»

Οι πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με το νέο της επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σία Βοσκανίδου: «Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη»

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Σία Βοσκανίδου, η οποία μπορεί να την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ωστόσο αποφάσισε να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα.

Μετά το The Bachelor που συμμετείχε, η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές τόσο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το τραγούδι.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, η Σία αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως πρόκειται να ξεκινήσει να τραγουδάει και επαγγελματικά, στο πλευρό μάλιστα του Θέμη Αδαμαντίδη.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης μίλησε στη κάμερα του Pop Up και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις, αναφορικά με το νέο της αυτό βήμα.

Οι δηλώσεις της Σίας Βοσκανίδου

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι μαζί του. Έχω κρατήσει το πορτοκαλί φόρεμα που μου χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκο στο Bachelor, τότε στο πρώτο ραντεβού με τα βιολιά, και θα το βάλω στην πίστα. Είναι το γούρι μου. Είμαι πολύ αδύνατη, δεν θεωρώ πως έχω πιασίματα εκτός από το στήθος, οπότε δεν θεωρώ πως πάνω μου τα ρούχα δείχνουν τόσο προκλητικά».

Σία Βοσκανίδου τραγούδι

To playback της Σίας Βοσκανίδου που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η Σία Βοσκανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων θέλησε να παρουσιάσει και το καινούργιο της τραγούδι στην εκπομπή, το οποίο έγραψε όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του Bachelor.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως το γεγονός ότι η Σία δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι της κόστισε, γιατί το playback της δεν ήταν και τόσο καλό.

Ενώ προσπαθούσε να συγχρονιστεί με τους στίχους, ανοιγόκλεινε το στόμα της σε λάθος στιγμές με αποτέλεσμα να κάνει «μπαμ» η διαφορά. Παρόλα αυτά, το καινούργιο της τραγούδι είναι πολύ δυνατό και σίγουρα θα γίνει επιτυχία τον επόμενο καιρό - δείτε εδώ τι δήλωσε η Σία Βοσκανίδου για τον νέο της σύντροφο.