Σία Βοσκονίδου: Το νέο επαγγελματικό της βήμα μετά το Bachelor - Εκεί πρόκειται να την δούμε

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σία Βοσκονίδου: Το νέο επαγγελματικό της βήμα μετά το Bachelor - Εκεί πρόκειται να την δούμε

Νέος δρόμος άνοιξε για τη Σία Βοσκανίδου μετά τη συμμετοχή της στο «The Bachelor», όπου τη γνωρίσαμε ως επαγγελματία μοvτέλο.

Το φινάλε του παιχνιδιού, ωστόσο, της εξασφάλισε μία… στροφή στην καριέρα της, με την ίδια να ανακαλύπτει πως έχει ταλέντο τόσο στη στιχουργική όσο και στο τραγούδι, με το πρώτο της τραγούδι -το οποίο υποστηρίζει πως έγραψε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο-να ακούγεται παντού.

Τώρα, η ίδια ανακοινώνει πως ξεκινά να εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινό μαγαζί, και μάλιστα στο πλευρό ενός εκ των μεγαλυτέρων λαϊκών τραγουδιστών εν έτει 2021.

Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου

«Με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι θα βρίσκομαι στο @empati_north κάθε Παρασκευή -Σάββατο – Κυριακή με τον Θέμη Αδαμαντίδη που θαυμάζω από μικρό παιδί. Σας περιμένουμε για μαγικές νύχτες καψούρα», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας και μία σχετική φωτογραφία.

Νέο πρόσωπο στη ζωή της Σίας μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, έχει βρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της και έχει ξεχάσει εντελώς τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, αποχώρησε με εντυπωσιακό τρόπο από το παιχνίδι, αφού είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, πως είναι κούκλος, αλλά δεν έχει καθόλου γούστο μιας και κανείς δεν λέει όχι στη «θεά Σία».

Bachelor Σία

Σήμερα, χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, αποκάλυψε πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της αλλά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο, αν και πριν από λίγες μέρες ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει»

Σία και Χριστίνα μετά τα μαλλιοτράβηγματα στο The Bachelor έγιναν κολλητές - Κοινή έξοδος

Μπορεί στο The Bachelor τα μαλλιοτραβήγματα να ήταν πολλά λόγω της ζήλιας για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού πολλές έγιναν κολλητές. Όπως η Σία Βοσκανίδου με την Χριστίνα.

Πλέον οι κοπέλες δεν έχουν κάποιο λόγο για να τσακωθούν, αφού ο Παναγιώτης επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι η Νικόλ με την οποία και πέρασαν μαζί Χριστούγεννα στο πατρικό των γονιών του.

Η Σία λοιπόν με την Χριστίνα, άφησαν πίσω εντάσεις και καβγάδες και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, όπως και κοινές εμφανίσεις, όπως θα δείτε στο instastory που ανέβασαν.

Σία Χριστίνα The Bachelor