Σία Βοσκανίδου: «Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου»

«Μέσα στο παιχνίδι ζούσα τον απόλυτο έρωτα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Βοσκανίδου: «Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου»

Η Σία Βοσκανίδου έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής και έτσι εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό. Μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τραγούδι αλλά και για τη συμμετοχή της στο The Bachelor.

Η Σία κυκλοφόρησε το τραγούδι της πριν από λίγες μέρες και εξήγησε στον παρουσιαστή πως η δουλειά της στιχουργού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, ενώ θα ήθελε να γράψει ένα τραγούδι και στον Αντώνη Ρέμο, ενώ εξήγησε πως όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει κάποια συναισθήματα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Σία Βοσκανίδου Bachelor

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου. Μέσα στο παιχνίδι, ζούσα την απόλυτη μαγεία του έρωτα. Ήταν ωραία εμπειρία, κάναμε δραστηριότητες. Όλες είχαμε αισθήματα για τον Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

The Bachelor: Νέο πρόσωπο στη ζωή της Σίας μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, έχει βρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της και έχει ξεχάσει εντελώς τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, αποχώρησε με εντυπωσιακό τρόπο από το παιχνίδι, αφού είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, πως είναι κούκλος, αλλά δεν έχει καθόλου γούστο μιας και κανείς δεν λέει όχι στη «θεά Σία».

Bachelor Σία

Σήμερα, χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, αποκάλυψε πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της αλλά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο, αν και πριν από λίγες μέρες ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει»