Φιλαρέτη Κομνηνού: Το «αντίο» της στην «Αγγελική» λίγες ώρες πριν το φινάλε

Συγκινεί με την ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φιλαρέτη Κομνηνού: Το «αντίο» της στην «Αγγελική» λίγες ώρες πριν το φινάλε

Πλησιάζει το τέλος της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha, Αγγελική, και έτσι η Φιλαρέτη Κομνηνού προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Απόψε το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το οποίο μάλιστα είναι αρκετά ανατριχιαστικό.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν το μεγάλο φινάλε, η Φιλαρέτη Κομνηνού, θέλησε να αποχαιρετήσει την «Αγγελική», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βλέπουμε την ίδια με τους τέσσερις τηλεοπτικούς της γιους, τον Ιωάννη Παπαζήση, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Δημήτρη Βλάχο και τον Αλέξανδρο Πέρρο. Στην λεζάντα έγραψε: «The end (το τέλος).

Φιλαρέτη Κομνηνού ανάρτηση

«Ο τρόπος που θα οδηγηθεί η Αγγελική στο φινάλε θα είναι συνταρακτικός»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική ενώ έδωσε και ένα spoiler για το τέλος της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν φοβάται γενικά να πει τη γνώμη της και έτσι πριν από λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί δημόσια και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλήστε μας για την Αθηνά που υποδύεστε…

Είναι ένας γρίφος που δεν μπορείς να κατατάξεις εύκολα, να πεις δηλαδή πως αυτή η γυναίκα είναι μόνο αυτό! Η Αθηνά είναι απρόβλεπτη. Δεν ξέρει ποτέ κανείς πώς θα αντιδράσει και θέλω να πιστεύω ότι αυτό οφείλεται και στην προσωπική μου δουλειά.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα σκληρό πλάσμα, που αν το πληγώσεις ή πας να το εξαπατήσεις, μπορεί να γίνει αμείλικτο, ίσως γιατί το παρελθόν, η σχέση και ο γάμος της ήταν βεβαρημένα. Αυτό την έκανε να φορέσει μια πανοπλία, να γίνει η ίδια ατσάλινη, ώστε να μην πληγωθεί άλλο πια. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι δίκαιη με τον δικό της τρόπο και, όταν νιώσει πως έχει γίνει κάτι άσχημο και κακό, θα βοηθήσει να λυθεί ο κόμπος.

Νιώθει πως φέρει ευθύνη για τη συμπεριφορά των γιων της;

Νομίζω ναι, νιώθει ενοχές και αισθάνεται υπεύθυνη. Είχαν βέβαια αυτά τα παιδιά έναν πατέρα αυταρχικό, ο οποίος είχε επίσης διαπράξει βιασμό, είχε βιάσει την υπηρέτρια, τη Λένα, και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πηγαίνει με πολλές γυναίκες, κάτι που έχει πληγώσει βαθιά την Αθηνά.

Παντρεύτηκε 18 χρονών κοριτσάκι και έζησε δίπλα σε έναν βίαιο άντρα, που με τη συμπεριφορά του τη μείωνε και την ταπείνωνε. Αυτό την έκανε ατσάλινη, για να μπορέσει να μεγαλώσει και τα παιδιά της. Τότε άλλωστε, γύρω στο ’60, προκειμένου να μη δώσουν δικαίωμα στον περίγυρο, οι άνθρωποι ήταν διατεθειμένοι να κάνουν και να ανεχτούν ακραία πράγματα.

Φιλαρέτη Κομνηνού Αγγελική

Με την Αγγελική τι θα κάνει η Αθηνά;

Τώρα που ξέρει ποια είναι η Αγγελική, η Αθηνά νιώθει παγιδευμένη. Γιατί το αγάπησε πάρα πολύ αυτό το κορίτσι, έγινε πραγματικά η κόρη που ποτέ δεν είχε. Αγκιστρώθηκε πάνω της και, εκεί που ήταν σαν ατσάλι, άφησε τον εαυτό της να ξαναπιστέψει και να επενδύσει συναισθηματικά σε ένα άλλο πλάσμα.

Τώρα λοιπόν νιώθει πως έχει εξαπατηθεί, αν και έχει ενοχές, γιατί αυτή είναι η κοπέλα που βίασαν οι γιοι της. Από την άλλη, πρέπει πάση θυσία να προστατέψει τους γιους της, οπότε είναι εγκλωβισμένη. Και μπορεί να ενεργοποιεί την ευφυΐα της για να βρει λύσεις, αλλά μέσα της πονάει πάρα πολύ.

Ποιο θα είναι το φινάλε;

Ο τρόπος που θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία στο φινάλε θα είναι συνταρακτικός, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον έναν της γιο, τον Δημήτρη, η οποία έχει μια νοσηρότητα που ξεπερνά τα όρια της αγάπης προς το παιδί και του παιδιού προς τη μητέρα. Θα είναι σοκαριστικό το πού θα οδηγηθεί αυτή η σχέση. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω…