Ευτύχης Μπλέτσας: Η τρυφερή φωτογραφία με την εγκυμονούσα Ηλέκτρα και την κόρη τους

Φουλ ευτυχισμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτύχης Μπλέτσας: Η τρυφερή φωτογραφία με την εγκυμονούσα Ηλέκτρα και την κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι μετά τον ερχομό της κόρης του, περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδάκι του. Σε λίγες εβδομάδες, η οικογενειακή τους ευτυχία θα ολοκληρωθεί.

Οι κοινές αναρτήσεις που δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι, είναι πολλές και είναι όλες πολύ γλυκιές. Αυτή την φορά η φωτογραφία τους, ήταν οικογενειακή και θα "λιώσετε".

Συγκεκριμένα, ο Ευτύχης Μπλέτσας πόζαρε με την Ηλέκτρα Αστέρη δίπλα να κρατάει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ πίσω φαίνεται ο γιος τους.

Ευτύχης Μπλέτσας Ηλέκτρα Αστέρη παιδιά

Ποζάρει στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη μάλιστα είναι αρκετά ενεργή και στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια πόζαρε στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μοιράστηκε το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Ηλέκτρα Αστέρη ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο παρουσιαστής του Happy Traveller, Ευτύχης Μπλέτσας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.