Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο μήνυμα για την ανιψιά της που παλεύει με τον καρκίνο

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο μήνυμα για την ανιψιά της που παλεύει με τον καρκίνο

Η Έρρικα Πρεζεράκου μπορεί να μην βρίσκεται στην Αμερική στο πλευρό της ανιψιά της, ωστόσο ακόμη και από πίσω στην Ελλάδα, προσπαθεί να της στέλνει την θετική της ενέργεια και τις προσευχές της, με σκοπό να γίνει καλά. Ενώ, καθημερινά επικοινωνεί με την αδερφή της.

Οι αναρτήσεις για την μικρή Αναστασία που παλεύει σκληρά με τον καρκίνο είναι πολλές, ενώ πριν αρκετό διάστημα είχε συγκινήσει όλους τους πολίτες μια κίνηση της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Έρρικα Πρεζεράκου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το ηλιοβασίλεμα όπου έγραψε «προσευχήσου για του ανθρώπους που αγαπάς».

Αυτή είναι η ανάρτηση της Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Έρρικα Πρεζεράκου μήνυμα για ανιψιά

«Έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο»

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου μίλησε για την "μάχη" που δίνει η ανιψιά της με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

«Περνάμε από φάσεις που μας λένε «μην ανησυχείτε, μπορεί κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταθεροποιηθεί και να τα καταφέρουμε», αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου, έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε «αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί». Εκεί η αδελφή μου είναι κάθετη ότι θα το παλέψει μέχρι εκεί, ώστε η ψυχή της Αναστασίας να αποφασίσει τι είναι αυτό που είναι να κάνει. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, να αποφασιστεί με κάποιο τρόπο να γίνει το καλύτερο γι’ αυτό το παιδί».