Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Πέθανε ο πατέρας του! «Όταν πήγα να τον δω πριν λίγες μέρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η οικογένεια του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας, χθες Πέμπτη 1/7 πλήρης ημερών.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία και μιλώντας με τα πιο συγκινητικά λόγια. Στο πλευρό του είναι από το πρώτο λεπτό, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το θάνατο του πατέρα του

«Ο Μένανδρος ήταν ο πατερας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρωτησε

-η μάνα σου πού είναι

-δεν είναι εδώ μπαμπα, κοιμήσου

Χτες το απόγευμα κοιμηθηκε και πάει να τη βρει. Έφυγε πληρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από την μοναδική μου αδερφή την Ελενη και τον άντρα της τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια. Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ ποσο Γυιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το «τέλος εποχης» ,αλλά κι η ανακουφιση μου μεγάλη γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί. #οπατερας #dad #mylife», έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πριν λίγες ημέρες έχασε και την παραμάνα του

«Την τελευταία φορά που την συνάντησα τον 15αυγουστο του 19, με κοιτούσε μ αυτό το άδειο απορημένο βλέμμα…Είχε ήδη φύγει η Μαρία μου, η γυναίκα που με μεγάλωσε, που έτρεχα στην αγκαλιά της για να γλιτώσω, κάθε φορά που άστραφτε και βρόνταγε η μάνα.

Η αγάπη της μοναδική με ακολουθούσε όλα τα χρόνια κι ας μην βλεπόσασταν συχνά. Η χαρά της κι η αγκαλιά της κάθε φορά που συναντιόμασταν με συντρόφευε όλο τον χρόνο! Σήμερα όταν πήγε να την ξυπνήσει ο Δήμος,ο γιος της που τη φρόντισε με μοναδική αγάπη όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν είχε πια ανάσα… Ξεκουράστηκε…Μια σπουδαία γνωριμία της ζωής μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανάρτηση