Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση και κάνει πάταγο

Έγινε αμέσως viral - Κάθεται στον θρόνο της φορώντας αστραφτερή τουαλέτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση και κάνει πάταγο

Ένα δυναμικό comeback έκανε η απόλυτη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της εταιρείας Vitex, όπου μέσα σε λίγες ώρες έγινε μάλιστα και viral.

Συγκεκριμένα στο σύντομο σποτ ένας άνδρας περιγράφει την αποτελεσματικότητα μιας βαφής εξωτερικού χώρου, μπροστά από κάποιον ελαιοχρωματιστή που το εφαρμόζει στον τοίχο.

Όταν ο αφηγητής ολοκληρώνει με τη φράση «υπάρχει άραγε κάτι που να αντέχει περισσότερο;», ακούγεται ένα διακριτικό βήξιμο και το πλάνο ανοίγει παρουσιάζοντας τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με αστραφτερή τουαλέτα να κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο της.

H Ζωζώ Σαπουντζάκη σε διαφήμιση της Vitex

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη πέρασε πολύ δύσκολες μέρες, καθώς κάηκε το σπίτι της στην Κινέτα, πριν από λίγο καιρό.

Λίγα λόγια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ (Ζωή) Σαπουντζάκη (Θεσσαλονίκη, 27 Μαιου 1933) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman.

Ο πατέρας της, Σωκράτης Σαπουντζάκης καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη ενώ η μητέρα της από την Σμύρνη. Γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το σπίτι τους βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή 61, απέναντι από τον κινηματογράφο «Τιτάνια» Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από την ηλικία των 7 ετών με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη Το Αγρίμι μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω στο «Θέατρο του Λευκού Πύργου». Οι δυο τους υπήρξαν θεατρικό δίδυμο, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «το κουκί και το ρεβίθι».

Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε από 'κει και ύστερα μια θεατρική και κινηματογραφική καριέρα. Γείτονας της ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, οποίος, μάλιστα, ήταν αυτός που της έμαθε να χορεύει. Ύστερα γνώρισε τον Κριστιάνο στο καμπαρέ «Αρζεντίνα» όπου τις έμαθε κλακέτες.

Η μητέρα της σε ρόλο μάνατζερ ζητούσε πάντα πολλά λεφτά για να υπογράψει συμβόλαιο για ταινία ή δίσκο. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που στην Ελλάδα δεν συμμετείχε σε πολλές ταινίες. Η καριέρα της στην Αμερική και την Κωνσταντινούπολη υπήρξε σημαντική. Στην Αμερική βρέθηκε απλά για να «πικάρει» ένα παλιό της φλερτ, ενώ στην Πόλη είχαν κυκλοφορήσει ακόμα και σοκολατάκια με τη φωτογραφία της.

Την εποχή που τη φώναζαν «βασίλισσα της νύχτας» κάποιος την αποκάλεσε παχουλή και από τότε έβαλε στόχο και έχασε τα περιττά κιλά.