Ανατροπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δεν θα παρουσιάσει τελικά το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Αυτή είναι η εκπομπή που αναλαμβάνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δεν θα παρουσιάσει τελικά το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Μια τεράστια ανατροπή προέκυψε αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία θα παρουσιάζε την εκπομπή Αγρότης Μόνος Ψάχνει.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ανατρέπεται, μιας και η εν λόγω εκπομπή παγώνει, καθώς στον αέρα θα βγει το «Top Chef» σε παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ξανά δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ρόλο της παρουσιάστριας, μιας και και πρόκειται να αναλάβει μια διαφορετική εκπομπή, που επιστρέφει από τα παλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μάρτζυς Λαζάρου στο Love It, η Κωνσταντίνα θα παρουσιάσει το «Κάτι Ξαναψήνεται». το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο θα επιτρέψει με άλλη μορφή.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

«Θα ξεκινήσω πια στο Αγρότης μόνος ψάχνει, δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και κάτι. Την άλλη πλευρά μου την είδατε στο Survivor, πόσες πια να δείτε. Αλλά εντάξει θα είμαι αντίστοιχη των περιστάσεων, δεν μπορώ να πηγαίνω με τουαλέτα υπάρχει ένα concept. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο.

Μιλάμε για prime time ζώνη, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό σε 20 ημέρες. Τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες, οι οποίοι είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Εγώ καλούμαι να τα ζευγαρώσω. Είναι πραγματικοί αγρότες, θα πάμε στην φάρμα τους θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Θα έχει φυσικό τοπίο, σε όλη την Ελλάδα θα πάμε σε πολλά μέρη. Σε κάθε αγρότη αντιστοιχούν κάποιες νύφες, θα τους γράψουν γράμμα και ο αγρότης θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Τον ζω τον έρωτα ακόμα, εγώ να σκέφτομαι να παντρευτώ; Τώρα τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν προλαβαίνω, είμαι παραδοσιακή γυναίκα και αυτά γίνονται από τον άνδρα. Ο σύντροφος μου ο Βασίλης δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά η συμβίωση και όλα αυτά που περάσαμε στην καραντίνα είδαμε ότι μας έδεσε. Η σχέση είναι εκεί, αν θέλει να έρθει σε ένα ταξιδάκι θα είναι ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθακοστώπουλο.