Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Σουξές: Απίστευτη αποκάλυψη - «Παραλίγο να απολυθώ από τις Άγριες Μέλισσες»

«Μου έβαλαν πολύ χέρι, ότι δεν έπρεπε να μιλάω»

Γιώργος Σουξές: Απίστευτη αποκάλυψη - «Παραλίγο να απολυθώ από τις Άγριες Μέλισσες»
News 02.07.2021 16:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σειρά που συμμετέχει, Άγριες Μέλισσες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως τα spoiler που είχε κάνει την τελευταία φορά, στάθηκαν αφορμή να του επιβληθεί γραπτή επίπληξη, με τους παρουσιαστές να μένουν έκπληκτοι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ

«Παραλίγο να απολυθώ. Την άλλη μέρα δεν ξέρετε τι πέρασα! Μου έβαλαν πολύ χέρι, ότι δεν έπρεπε να μιλάω. Με μάλωσαν. Τι να κάνω; Γραπτή επίπληξη. Δεν μπορώ τώρα να αποκαλύψω τον σκηνοθέτη».

«Ξεκινάμε γυρίσματα 12 Ιουλίου», είπε στο τέλος, ενώ αναφέρθηκε και στον τρίτο κύκλο της σειράς.

«Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς»

Το μεσημέρι της Τρίτης, πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή και συγκίνησε με τις δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος μίλησε τόσο για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που καθήλωσε τους πάντες με το φινάλε της, όσο και για την προσωπική του ζωή.

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που γράφει το σενάριο, εκτός από μένα. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να ξεφύγει από το σενάριο, δεν έχω πει ούτε μια γραμμή από αυτά που λέει το κείμενο.

Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι φυσιολογικό κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα.

Δεν έχω βρει αυτό που θα με κάλυπτε τόσο ώστε να παντρευτώ ξανά. Καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά, από επιλογή. Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς. Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Εριέττα Μανούρη: «Νομίζω ότι ο ρόλος μου έχει κάνει κάπως τον κύκλο του»

Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον του Νικηφόρου στη σειρά

Share