Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

OPENtv: Η ανακοίνωση του σταθμού μετά τις φήμες περί εξωδίκου από την Καινούργιου

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από το κανάλι

OPENtv: Η ανακοίνωση του σταθμού μετά τις φήμες περί εξωδίκου από την Καινούργιου
News 02.07.2021 20:48
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά την τελευταία σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Ευτυχείτε, ξεκίνησαν οι φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από το OPEN και να στέλνει μάλιστα και εξώδικο.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί σχόλια και πράξεις που θίγουν την ηθική της υπόσταση ενώ την ίδια στιγμή έκαναν λόγο και για μη έλλειψη εμπιστοσύνης.

Έτσι λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θέλει να απαντήσει στις φήμες αυτές, προχωρώντας σε μια επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.

OPENtv Η ανακοίνωση του σταθμού μετά τις φήμες περί εξώδικου από την Καινούργιου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά το φινάλε του Ευτυχείτε

Στην λεζάντα έγραψε: “Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας.

Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας. Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία…

Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες. Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες.

Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα! (Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN) Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις…”

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Share