Άννα Μαρία Βέλλη: Οι παρενέργειες που έχει μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

«Στις 15 ώρες περίπου με έπιασε ένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: Οι παρενέργειες που έχει μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία λίγο αργότερα αποκάλυψε και τις παρενέργειες που έχει.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αμέσως μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης, ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τι παρενέργειες είχαν εκεί με το εμβολίο της AstraZeneca.

Με την σειρά της λίγες ώρες αργότερα αποκάλυψε όλα όσα συμπτώματα είχε η ίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή με ρωτάτε ορίστε τα αποτελέσματα. Προσωπική μου εμπειρία: Στις 15 ώρες περίπου με έπιασε ένα ρίγος και ένιωθα αδύναμο το σώμα μου.

Πέρασε με ντεπόν. Τίποτα περισσότερο και καμιά σχέση με την πρώτη δόση που έφτασα 39 πυρετό. Καλή ανοσία μάγκες».

Το Instastory της Άννας Μαρίας Βέλλη για τις παρενέργειες από το εμβόλιο

Άννα Μαρία Βέλλη οι παρενέργειες που έχει μετά το εμβόλιο

«Ίσως είναι μωρό, ίσως είναι burger»

Μπορεί η Άννα Μαρία Βέλλη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ρόδο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή, ωστόσο βλέποντας τι συμβαίνει στο διαδίκτυο για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας και το σεξιστικό βίντεο που έβγαλαν, θέλησε να πάρει θέση.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός - youtuber, δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία τράβηξε όταν βγήκε από το Survivor 4 και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τα όσα αναφέρει το εν λόγω βίντεο.

«Ίσως είναι μωρό

Ίσως είναι burger

Ίσως θέλω παιδί

Ίσως δεν θέλω παιδί

Ίσως κάνω παιδί στα 45

Ίσως κάνω παιδί στα 25

Ίσως δεν κάνω

Ίσως μια μέρα να θυμηθούμε πως είμαστε στο 2021 και όχι στον μεσαίωνα,

Ίσως. Ξέρω γω. Θα δούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Μαρία Βέλλη για συνέδριο γονιμότητας

Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής "ξεφτιλίζουν" σε food fight βίντεο την παραγωγή του Survivor 4

Όποιος γνώριζε πριν το Survivor 4 την Άννα Μαρία Βέλλη θα ήξερε πως κατά καιρούς έχει γυρίσει άπειρα food fight βίντεο με διάσημους και μη. Σιγά μη δεν το έκανε με τους φίλους της τώρα!

Όπως αναφέρει και η ίδια στο υλικό που θα δείτε παρακάτω, η Άννα Μαρία έκανε την συμφωνία αυτή για το συγκεκριμένο βίντεο με τον Τζέιμς Καφετζή από την αρχή της γνωριμίας τους στο παιχνίδι.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε τους δυο πρώην παίκτες του Survivor να μπουκώνονται με όσα περισσότερα sushi rolls μπορούν ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κόβει βόλτες στα παρασκήνια, πάντα δίπλα τους.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια του βίντεο θα ακούσετε άπειρες ατάκες - σπόντες προς την παραγωγή του παιχνιδιού. Δυο σε ένα... και έπαιξαν και έβγαλαν τα απωθημένα τους! Μάλλον δεν θα κλείσουν συμφωνία με τον ΣΚΑΙ - ειδικά μετά από όσα έγιναν στην εκπομπή της Μαλέσκου. Μάλλον οι παίκτες κατευθύνονται προς άλλη εταιρεία παραγωγής και... ξέρουμε ποια είναι... Κάμερα εκπομπής τους είχε πετύχει στα γραφεία της Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη.