Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σικάτοι και οι δυο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πριν από λίγες ημέρες έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να κάνει ένα break από την σκληρή καθημερινότητά της και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες".

Και οι δυο ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί, όπου ήταν απαραίτητο δεν αποχωρίστηκαν την μάσκα τους και πόζαραν με διάθεση στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Σταματίνα και τον Θέμη

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Το ζευγάρι προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή και τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και όποτε κάνουν μια κοινή επίσημη εμφάνιση μαζί οι κάμερες και οι φωτογράφοι πέφτουν πάνω τους για έστω ένα στιγμιότυπο.

Η εξομολόγηση για το πρώτο ραντεβού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τρία παιδιά.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, “Happy Day”, αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού της με τον σύζυγό της.

“Στο πρώτο πρώτο ραντεβού με τον Θέμη πιάνουμε την κουβέντα και μου λέει «από πού είναι η εκ μητρός καταγωγής σου;»… Τον ακούω και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, προσπαθεί να δει τις αντιδράσεις μου… Του λέω και εγώ «εννοείς από που είναι η μαμά μου;» και μου λέει «ναι». Λέω από τον Λαγκαδά και συνεχίζει » η εκ πατρός καταγωγής σου;» λέω «από τη Δαύλεια»… Μετά, στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι μιλάει και τώρα έχω κολλήσει και εγώ”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.