Καλό Μεσημεράκι: Αλλαγές για την επόμενη σεζόν - Τι διαφορετικό θα δούμε

Ξεκίνησαν από τώρα οι ετοιμασίες για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Αλλαγές για την επόμενη σεζόν - Τι διαφορετικό θα δούμε

Τις ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη οι ιθύνοντες για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο πρόκειται να υπάρξουν μερικές αλλαγές.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ και μέσα σε όλα ανακοινώσαν πως εξετάζεται το σενάριο να μεταδίδεται μία ώρα αργότερα, δηλαδή από τις 15,00 μ.μ. να προβάλλεται από τις 16,00 έως τις 18,00 μ.μ.

Μάλιστα, έχει ειπωθεί ότι μπορεί να αλλάξει και το πλατό της εκπομπής και να προσαρμοστούν σε ένα πολύ μεγαλύτερο από την επόμενη σεζόν.

«Συγκινούμαι, ένας κύκλος κλείνει...»

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ανακοινώσει και ο ίδιος το τέλος της εκπομπής του με τον παρουσιαστή να υπόσχεται ένα τεράστιο πάρτι.

«Τελευταία Παρασκευούλα. τη Δευτέρα η τελευταία εκπομπή. Συγκινούμαι με ένα τρόπο. Δεν θέλω να κλάψω. Τη Δευτέρα θα κλάψω. Είναι συγκινητικό γιατί κλείνει ένας κύκλος, ο φετινός κύκλος που ήταν μια χρονιά δύσκολη, όχι για εμάς σαν εκπομπή, αλλά… Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός. Καναλάρα, εκπομπάρα και παρτάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Με τη σειρά της, όμως, η Βάνια αποκάλυψε: «Α ρε Νικόλα, εσύ τελειώνεις. εγώ θα είμαι εδώ το καλοκαίρι», είπε και ανέφερε: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη», ενώ ήδη ξέρουμε πως μαζί του θα είναι του χρόνου οι Alcatrash.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Ένα ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ,

…έγινε εκπομπή!

…έγινε καθημερινή συνήθεια!

…έγινε ακόμα και τραγούδι!

Είναι το δικό μας, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του πιο ξέφρενου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται με σαρωτική διάθεση για την τελευταία εκπομπή της σεζόν και για να μας ευχηθούν «Καλό Καλοκαιράκι», τη Δευτέρα 28/6.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash λίγο πριν αφήσουν το στούντιο και τρέξουν στις παραλίες, μας προσκαλούν στην πιο fun τηλεοπτική μετάδοση του καλοκαιριού!

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε αυτή την εκπομπή! Οι εκπλήξεις παραμονεύουν όχι μόνο για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον… Νίκο!

Τη Δευτέρα 28/6 έχουμε όλοι… «Καλό Μεσημεράκι»! Στις 15:00!».