Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό - Σε ησυχαστήριο της Άνδρου

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό - Σε ησυχαστήριο της Άνδρου

Διάλειμμα από τις ετοιμασίες της για την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA κάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη, μιας και βρίσκεται στην Άνδρο.

Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους βρίσκονται στο όμορφο νησί και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το μεσημέρι μάλιστα του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό, στο ησυχαστήριο της στα Άχλα της Άνδρου.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Η ίδια ποζάρει δίπλα στη πισίνα, γράφοντας στην λεζάντα: “Στην Άνδρο μου…”.

Ελένη Μενεγάκη η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό

Οι αγκαλιές της Ελένης Μενεγάκη με άγνωστο νεαρό

Έκπληξη μέρα-μεσημέρι στα Κάτω Πετράλωνα, αφού σχεδόν από το πουθενά έκανε την επίσκεψη της σε μαγαζί της περιοχής η Ελένη Μενεγάκη, προφανώς καθ' οδόν για το MEGA, το οποίο και επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εκπομπή της...

Κανείς δεν ξέρει αν είχε απώτερο σκοπό, όμως από τη στιγμή που μπήκε στο μαγαζί συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα τόσο για το απλό ντύσιμό της, με ίσια παπούτσια -κάτι σπάνιο για την αγαπημένη παρουσιάστρια- όσο και για την αέρινη παρουσία της, την οποία και έχει αγαπήσει ο κόσμος. Εκείνη, συνηθισμένη στα... αδιάκριτα βλέμματα, κατευθύνθηκε προς το βάθος, όπου την περίμενε η παρέα της, με την οποία και συζητούσαν σε χαρούμενο κλίμα για αρκετή ώρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Το τρανταχτό της γέλιο αντηχούσε στον χώρο, ενώ έπινε το κρασί της, με την ίδια να φεύγει περιχαρής για να συνεχίσει τη μέρα της. Όσο για τον άνθρωπο που βρισκόταν μαζί της, παρά την επικοινωνία μας με τους ανθρώπους του “Upupa Epops”, του cocktail bar στην καρδιά των Πετραλώνων όπου βρέθηκε η “βασίλισσα” της τηλεόρασης, τα στοιχεία του παραμένουν... άγνωστα.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό You

Έτοιμη για διακοπές

Εδώ και καιρό το μυαλό της ταξιδεύει στην Άνδρο, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που πλέον επιτρέπονται τα ταξίδια. Η Ελένη ήδη έχει κάνει τις πρώτες αποδράσεις της στα Άχλα, και στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, το “Onar”, ενώ, όσο ζεσταίνει ο καιρός, ετοιμάζει λίστα με τους προορισμούς που θα επισκεφτεί το φετινό καλοκαίρι. Συντροφιά πάντα με ένα καλό βιβλίο, κάνει τις διακοπές της, ώστε να επιστρέψει δριμύτερη στην τηλεόραση.