Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιάζει η αδερφή του - Η φωτογραφία από τον τάφο του

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιάζει η αδερφή του - Η φωτογραφία από τον τάφο του

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος πριν τρεις μήνες ακριβώς έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το σπίτι του.

Η αδερφή του δημοσιογράφου και αστυνομικού ρεπόρτερ έχει αναφερθεί πολλές φορές στον χαμό του, με την ίδια κάθε φορά να συγκινεί με τα λόγια της.

Σήμερα, προκειμένου να τον τιμήσει, δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τον τάφο του Γιώργου Καραϊβάζ στο Καλλίφυτο της Δράμας.

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Τρεις μήνες σήμερα αγάπη μου γλυκιά, τρεις μήνες»

Γιώργος Καραϊβάζ ανατριχιάζει η αδερφή του - Η φωτογραφία από τον τάφο του

«Σ’ αγαπώ πολύ όπως σ’ αγαπούσα 31 χρόνια τώρα»

Μία σπαρακτική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Λίγο μετά την ανάρτηση της αδερφής του, σειρά είχε και η σύζυγό του η οποία μοιράστηκε μέσα από μερικέ γραμμές τον πόνο της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γιωργούκο μου, αγοράκι μου, μωράκι μου ξεκίνησε η μέρα της γιορτής σου αγάπη μου χωρίς εσένα, χωρίς την αγκαλιά σου, χωρίς τη ματιά σου, χωρίς τη ζεστασιά σου.

Πώς να σε φιλήσω μωρό μου και να σου πω για εκατομμυριοστή φορά πόσο σ’ αγαπώ, τι να σου ευχηθώ, τι δώρο να σου πάρω αγάπη μου, πώς να σε πάρω αγκαλιά, πώς να το διαχειριστώ; Σ’ αγαπώ πολύ όπως σ’ αγαπούσα 31 χρόνια τώρα, μου λείπεις πολύ, σ’ όλους μας λείπεις Γιωργούκο μου», έγραψε χαρακτηριστικά.