Η ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου

Μια από τις όμορφες περιόδους διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, μιας και η οικογένεια της μεγάλωσε, αφού έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η ηθοποιός καλωσόρισε το κοριτσάκι της, με το οποίο έχει μοιραστεί αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα, επιβεβαιώνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι.

Στις 25 Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της, το οποίο είναι Σιέννα! Λίγο αργότερα μάλιστα, η ίδια έκανε και μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η αλλαγή στον λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός στο bio της στο Instagram έγραφε: «Mother of a prince», για τον Μάξιμο που ήρθε στη ζωή της στις 14 Μαρτίου 2018 αλλά αυτό άλλαξε και το bio της αναφέρει: «Mother of a prince and a princess».

Η ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου

Με μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννα η Αθηνά Οικονομάκου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς είναι το σώμα της, μόλις 12 μέρες από τη γέννηση της αγαπημένης της κόρης.

Η ηθοποιός, που χθες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αποφάσισε να ξεκινήσει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και έτσι, έβαλε το μπικίνι της και ανέβασε στα social media την πιο υπέροχη φωτογραφία με την αλλαγή στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης ενώ στην άλλη μία σημερινή φωτογραφία.

Αθηνά Οικονομάκου κιλά εγκυμοσύνης

Οι πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της κορούλας της

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."