Ξέσπασε ο Πασχάλης - «Όλο αυτό είναι ένα τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων»

Απασφάλισε στην κάμερα του Σου-Κου Family

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Πασχάλης - «Όλο αυτό είναι ένα τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πασχάλης μίλησε στον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family», λίγο μετά την on air συγκίνηση των παρουσιαστών.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη στιγμή που απασχόλησε την επικαιρότητα με την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη

«Όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος.

Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από την στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά. Από κει και πέρα όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σε αυτή.

Η οικογένεια μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένεια μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται».

Πασχάλης συνέντευξη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Πάσχαλη

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας. Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, κερδίζοντας για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους, πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα. Η κυκλοφορία των δίσκων του Party On The Rocks, 9 Τρόποι Αγάπης, Ερωτικά Μηνύματα, Παντού Φωτογραφίες σου, αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ 150.000 - 200.000 αντίτυπα.[εκκρεμεί παραπομπή]

Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1946 στο Δοξάτο του νομού Δράμας. Ο πατέρας του, Γιάννης, ήταν από την Ανατολική Θράκη (Μάλγαρα – Καρατζάχαλι) και η μητέρα του, Βασιλική, Μακεδόνισσα από τον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 η πολύτεκνη οικογένειά του (4 αγόρια και 1 κορίτσι) εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η παγκόσμια μουσική επανάσταση των Beatles και Rolling Stones βρήκε τον Πασχάλη στην εφηβεία και δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Στα δεκαέξι του χρόνια δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα δεκαοκτώ του τους Olympians.

Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Αρβανιτίδη, δικηγόρο και έχουν δύο παιδιά, ένα γιο,τον Γιάννη και μια κόρη, την Ζήνα (Ζηνοβία) η οποία ακολουθεί καριέρα μουσικού και σύνθετη. Το 2013 απέκτησαν μια εγγονή, την μικρή Αλίκη και το 2018 έναν εγγονό το μικρό Άγγελο.