Σωματάρα στα 47 της η Κατερίνα Καραβάτου - Αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Αναλογίες που θα ζήλευαν και 20αρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωματάρα στα 47 της η Κατερίνα Καραβάτου - Αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός πως το τηλεοπτικό της μέλλον πια είναι μετέωρο εκείνη έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της αφήνοντας πίσω για λίγο τις έγνοιες.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του Instagram και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον γιο της Αρίωνα από το μπάνιο τους στην θάλασσα.

Δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το τέλειο κορμί που έχει, ειδικά μετά από 2 εγκυμοσύνες...

Η Κατερίνα Καραβάτου ποζάρει με μαγιό

Κατερίνα Καραβάτου

Πώς αποχωρίστηκε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Κατερίνα Καραβάτου

Σύζυγος, μανούλα και εργαζόμενη, η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην έχει εμμονή με το σώμα και την εμφάνισή της -δεν το έχει, άλλωστε, ανάγκη- όμως τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και μετά στο θηλασμό έπρεπε να τα... εξαφανίσει από πάνω της! Και το πέτυχε με τον πιο απλό τρόπο, κάτι που μοιράζεται με το YOU για να το κάνεις κι εσύ!

“Δεν αγχώθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που θήλαζα έβαλα άλλα 2-3. Όταν σταμάτησα το θηλασμό άρχισε να επανέρχεται το σώμα μου σιγά-σιγά, να φεύγουν τα κιλά και να “μαζεύω”. Όχι ακριβώς με δίαιτα, γιατί δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε αυστηρές δίαιτες, αλλά μπορώ να πειθαρχήσω σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και νομίζω ότι το έκανα”, έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της, αποκαλύπτοντας το μυστικό αδυνατίσματος που την έκανε αγνώριστη μέσα σε μόλις 2,5 μήνες.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα