Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Οριστικό τέλος για τους Κου Κου - Η ημερομηνία του φινάλε

Τέλος η Καραβάτου από την πρωινή ζώνη του STAR

Οριστικό τέλος για τους Κου Κου - Η ημερομηνία του φινάλε
News 28.06.2021 14:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οριστικό τέλος για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου. Μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη τα πράγματα δεν πήραν καλή τροπή και όπως όλα δείχνουν η Κατερίνα Καραβάτου πρέπει να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν.

Μετά από απόφαση, το STAR δεν θέλει να συνεχίσει την εν λόγω ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό σημαίνει πως του χρόνο δεν θα βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό.

Όπως έγινε γνωστό οι Κου Κου θα μας ευχηθούν καλό καλοκαίρι, στις 9 Ιουλίου. Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες της Καραβάτου στην πρωινή ζώνη.

Το καρφί της Καινούργιου προς την Κατερίνα Καραβάτου μετά την σπόντα της στον αέρα του STAR

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου που έκανε το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια των Κου Κου με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη και το ΣΚΑΙ, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καραβάτου:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: "Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα". Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Κατερίνα Καραβάτου

«Θέλω να πω κάτι γιατί τώρα το διάβασα. Έβλεπα τώρα ότι η Κατερίνα Καραβάτου είπε κάποια πράγματα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη.

Είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι κάποιος άλλος πάει να σου πάρει τη δουλειά ενώ έχεις συμφωνήσει και υπονόησε κάποια πράγματα μετά την έντονη φημολογία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό.

Επειδή λοιπόν αυτό αφορά και εμένα γιατί έχει ακουστεί και για εμένα ότι πάω στο Star, ότι παίρνω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό δεν έγινε κατανοητό. Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να διαψεύδω. Δεν μου αρέσει να ακούγεται για συναδέλφους. Είναι μια παρουσιάστρια που κάνει ακριβώς την ίδια εκπομπή με εμάς σε απέναντι κανάλι και δεν είναι ωραίο. Επίσης εγώ μέχρι 2 Ιουλίου έχω εκπομπή εδώ και το τιμάω το συμβόλαιό μου. Το έχω υποστεί και εγώ στο παρελθόν και θέλω να λήξει γιατί δεν νιώθω και εγώ ωραία με αυτό».

Κατερίνα Καινούργιου τα «καρφιά» της προς την Καραβάτου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του

Share