Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καραβάτου: «Όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά»

Η έμμεση αναφορά της στις φήμες που την θέλουν να αποχωρεί από το Star

Κατερίνα Καραβάτου: «Όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά»
News 17.06.2021 11:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τα όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μιας και αυτό το διάστημα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποχωρεί από το STAR.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

«Επειδή εγώ έχω υπάρξει σε παρόμοια θέση, παλιότερα στη ζωή μου, θέλω να σας πω ότι αυτή η ψυχραιμία, το χαμόγελο, είναι και μια προσπάθεια να μπορέσεις να μην πάθεις κάποια έκρηξη -ενδεχομένως- μπροστά στις κάμερες. Γιατί, ναι, πηγαίνεις σε νομική οδό, ναι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές δικηγόροι που θα εμπλακούν και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αυτή η εσωτερική πάλη.

Η δική μου γνώμη είναι η εξής. Οι δύο πλευρές θα πράξουν τα δέοντα. Γενικότερα… και όχι γι’ αυτήν την υπόθεση, αφού μιλάμε για μια δικαστική διαμάχη γενικά και όχι για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ, να σας πω ότι… Μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές της, τις αλλαγές της. Αυτό είναι πάρα πολύ θεμιτό. Μια επιχείρηση που είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όπως τα θεωρεί, φυσικά και θα το κάνει.

Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ότι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά. Είναι και αυτά επίσης πάρα πολύ ωραία να τα σέβεται μια επιχείρηση και νομίζω ότι με έναν ωραίο διάλογο πρέπει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Να μην το πάμε μόνο τηλεοπτικά, να το πάμε και αλλού.

Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται. Εύχομαι η λύση να είναι αληθινή και με κουβέντα και με προσπάθεια κατανόησης εκ μέρους και των δύο πλευρών».

«Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη από την Φωλιά των ΚουΚου, εξηγώντας πως γνώριζε την απόφασή του αυτή εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται μία αμηχανία με τη νέα αρχή που κάνει ο Κρατερός αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει το καλύτερο για εκείνον.

«Η ανακοίνωση ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους όχι για εμάς. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το πόσο καιρό πριν το είχαμε συζητήσει αλλά καιρό.

Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα στην εκπομπή.

Φυσικά για εμένα είναι πολύ περίεργο γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια, οπότε για εμένα που ήμουν πολλά χρόνια πριν στην δουλειά, παρόλα αυτά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει μια αμηχανία για το καινούργιο που θα έρθει.

Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό που όπως είπα και στην εκπομπή αυτό συμβαίνει μόνο για καλό. Αισθάνομαι περίεργα που θα παρουσιάσω μόνη μου την εκπομπή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του

Share