Έτοιμη να γίνει μαμά η Ελένη Φουρέιρα - Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία

Τέλος το κρυφτό για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμη να γίνει μαμά η Ελένη Φουρέιρα - Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία εδώ και τρία χρόνια έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - όσο μπορούν - την σχέση τους αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, οπότε... δεν υπάρχει λόγος να παίζουν κρυφτό!

Το σπίτι Μποτία - Φουρέιρα και ο ερχομός ενός παιδιού

Σύμφωνα με τη Real, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, που συμπληρώνουν τρία σχέσης, ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Βάρκιζα από τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία αγοράστηκε από κοινού και καλύπτει τις ανάγκες τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, αφού στα τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα και προσπαθεί να περνά απαρατήρητο. Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι οι δυο τους έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία οικογένειας.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας πιστεύουν πως αυτό που θα τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι ο γάμος ή η υπογραφή ενός σύμφωνου συμβίωσης, αλλά ένα παιδί.

“Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά, απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου υπέροχους ανθρώπους”, είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Αυτή την περίοδο ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μέκκας έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα. Πλέον, επιθυμία του Αλμπέρτο Μποτία είναι να αγωνισθεί σε ομάδα είτε της Ελλάδας είτε της Τουρκίας ώστε να βρίσκεται κοντά στην Ελένη Φουρέιρα.

Το βιογραφικό του Αλμπέρτο

Ο Αλμπέρτο Τομάς Μποτία Ραμπάσκο (ισπανικά: Alberto Tomás Botía Rabasco, γενν. 27 Ιανουαρίου 1989) είναι Ισπανός διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Έχει πραγματοποιήσει 140 εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν, τις περισσότερες με την φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν αλλά έχει αγωνιστεί, επίσης, και με την φανέλα των Σεβίλλη, Έλτσε και μια φορά με της Μπαρτσελόνας, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Επιπλέον, έχει παίξει τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, κερδίζοντας τρεις φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Μποτία γεννήθηκε στην Αλκερίας, ένα προάστιο της Μούρθια. Σε ηλικία μόλις οκτώ ετών άρχισε να παίζει για την Μπενιέλ, έπειτα μεταπήδησε στη Ρεάλ Μούρθια, στις ακαδημίες της οποίας παρέμεινε για τρία χρόνια. Το 2003 εντοπίστηκε από τους σκάουτερς της Μπαρτσελόνα, η οποία και τον απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες. Παρέμεινε εκεί μέχρι το 2006, όταν και πήγε στη Μπαρτσελόνα Β.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία έγκυος

Τέλη Μαΐου του 2009 κλήθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα για έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις 30 Μαΐου 2009 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Ζεράρ Πικέ στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με αντίπαλο τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αυτή έμελλε να είναι και η μοναδική συμμετοχή του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στις 14 Ιουλίου 2009 πήγε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν για έναν χρόνο. Όντας βασικός τις περισσότερες φορές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αποφάσισε να παρατείνει τη διαμονή του στους Αστουριανούς για μια τετραετία, με τη Μπαρτσελόνα ωστόσο να διατηρεί μια ρήτρα επαναγοράς για τα πρώτα τρία χρόνια.

Σημείωσε το πρώτο του γκολ στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, ανοίγοντας το σκορ στην εντός έδρας νίκη της Χιχόν με 2-0 επί της Μαγιόρκα. Στις 14 Σεπτεμβρίου αποβλήθηκε στην ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης για φάουλ πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στις 8 Αυγούστου του 2012, μετά τον υποβιβασμό της Σπόρτινγκ, υπέγραψε στην Σεβίλλη έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ. Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του 18 μέρες αργότερα στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Γρανάδα.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2013 άνοιξε το σκορ απέναντι στην παλιά του ομάδα ,την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 1-2. Την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Έλτσε.

Την 1η Αυγούστου του 2014, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αγορά του παίκτη έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον ισπανικό σύλλογο, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Την πρώτη του σεζόν συνέβαλλε με 25 εμφανίσεις στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του.

Συνέχισε να αγωνίζεται τακτικά και την σεζόν 2015-2016 υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μάρκο Σίλβα. Στις 25 Οκτωβρίου σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας του στην νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου και έγινε ο πρώτος αμυντικός του συλλόγου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στις 6 Νοεμβρίου 2016 άνοιξε το σκορ στην νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων. Το συμβόλαιο του τερματίστηκε κοινή συναινέσει στις 4 Μαΐου 2018.

Αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Χιλάλ στις 26 Ιουνίου 2018. Στο ντεμπούτο του στις 18 Αυγούστου, η Αλ Χιλάλ κέρδισε το Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας με 2-1 επί της Αλ Ιτιχάντ στο Λονδίνο.

Αφού η ομάδα του τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Αλ Νασρ, αποχώρησε για την Αλ Ουάχντα, ομάδα που αγωνίζεται ,επίσης, στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας. Σημείωσε το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του στην ήττα με 2-1 από την Άμπχα στις 30 Αυγούστου.