Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού "σταύρωσε" την Μέγκι Ντρίο στον αέρα της εκπομπής

" Δηλαδή ντροπή κάπου! Τι να πω ρε συ..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού

Η Μέγκι Ντρίο τον τελευταίο καιρό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της στις κάμερες και το μεσημέρι της Κυριακής κατάφερε να εξοργίσει και τη Ναταλία Γερμανού.

Τι συνέβη στο Καλύτερα δεν γίνεται

Αρχικά στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο, η οποία ανέφερε: «Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Αρχίζω και φτάνω εκεί, στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή. Έμεινα συγκλονισμένη. Υποτίθεται ήταν και το φαβορί του Elite στο Λονδίνο. Elite στο Λονδίνο πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε. Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια. Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα η καινούρια, η αντικαταστάτρια. Η Βίκυ Καγιά θα είναι βέβαια στο DWTS, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, με αφορμή όσα άκουσε από την πρώην παίκτρια του GNTM.

«Η Μέγκι είχε βγει κάποια στιγμή και είπε ότι τη μισώ και κάτι έχω μαζί της. Κάπου το είχε πει. Μα δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά και να θέλω να πω μια καλή κουβέντα, δε με βοηθάς. Λες το ένα χειρότερο πράγμα, πίσω από το άλλο. Πρώτον να θέλεις να λέγεσαι μοντέλο και να σε ρωτάνε για το πασίγνωστο μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά και να λες ότι δεν την ξέρεις και ποια είναι αυτή…

Αλλά ας αφήσουμε το GNTM. Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλες οι κοπέλες αυτό θέλαμε και κάποιες άλλες ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες; Για την Παρασκευή; Και να λες ότι έχεις μείνει άφωνη; Δηλαδή ντροπή κάπου! Τι να πω ρε συ; Η Παρασκευή είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Όλοι υποκλίθηκαν στην ομορφιά της. Τελείωσε το GNTM και αποφάσισε να βιοποριστεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Λογαριασμό θα σου δώσει η κοπέλα πως θέλει να βγάλει το ψωμί της; Για τον Χριστό και την Παναγία δηλαδή. Κάπου έλεος. Το κλείνω. Δεν την γνωρίζω, δεν θα το συνεχίσω άλλο» είπε, εμφανώς εκνευρισμένη η Ναταλία Γερμανού.

Η απάντηση της Παρασκευής στους κατακριτές της

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM