Έξαλλη η Τσιμτσιλή με την Ντρίο - «Τα έβαλε με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια;»

Εκτός εαυτού την έβγαλε..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Τσιμτσιλή με την Ντρίο - «Τα έβαλε με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια;»

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μέγκι Ντρίο, η οποία τα έβαλε με την Παρασκευή Κερασιώτη που όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο, εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

«Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ», είπε η Μέγκι σε δηλώσεις που έκανε.

Η απάντηση της Τσιμτσιλή στην Ντρίο λόγω της Παρασκευής

«Τι ήθελε να τα βάλει τώρα με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια; Όλος ο κόσμος έχει βγει να στηρίξει την επιλογή της. Γιατί γνωρίζουμε και άλλα κορίτσια που κάνουν μόντελινγκ και… κάνουν τελικά μόντελινγκ μεταξύ Μονακό, Μυκόνου και ό,τι ήθελε προκύψει. Με καραντίνα και τις δυσκολίες του κάθε ανθρώπου δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη», είπε η παρουσιάστρια, η οποία έγινε έξαλλη μετά τις δηλώσεις της.

«Η δουλειά δεν είναι ντροπή»

Μία νέα απάντηση θέλησε να δώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Παρασκευή Κερασιώτη μετά τα σχόλια που ακούστηκαν για τη δουλειά σερβιτόρας που έχει βρει στη Μύκονο.

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM