Έλα Χαμογέλα: Η τηλεφωνική παρέμβαση της Έλενας Τσαβαλιά - Τα on air παράπονα της στον Σεφερλή

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα Χαμογέλα: Η τηλεφωνική παρέμβαση της Έλενας Τσαβαλιά - Τα on air παράπονα της στον Σεφερλή

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «Έλα Χαμογέλα», με την Έλενα Τσαβαλιά να προχωρά σε μια τηλεφωνική παρέμβαση.

Ο αγαπημένος κωμικός αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισης της λόγω της μεγάλης απώλειας κιλών, ενώ μίλησε και για το άνοιγμα των θεάτρων.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή

Σχετικά με την νέα του παράσταση «Δες τα ρε Ελλάδα» στο Δελφινάριο, αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος και το Survivor αποτέλεσαν πηγή έμπνευσής του.

Αναφορικά με ην κριτική που έχει δεχθεί είπε: «Δεν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον μέσα από τη σάτιρά μου και τις παραστάσεις μου. Δεν προσβάλλω ποτέ ομάδες ατόμων».

Για το «φλερτ» που υπάρχει στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 δήλωσε: «Η Έλενα το έχει αποδεχθεί ότι έχει παντρευτεί έναν άνδρα που αρέσει για το χιούμορ, την εξυπνάδα και την εμφάνισή του μετά το γυμναστήριο. Ξέρει ότι κάνω πλάκα και ότι αυτό αρέσει και στον άλλον που είναι απέναντί μου».

Αμέσως μετά, η Έλενα Τσαβαλιά πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και μέσα σε όλα δεν δίστασε να κάνει και τα παράπονά της στον Μάρκο Σεφερλή.

Αρχικά η ίδια μίλησε για το video αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή στον Μάρκο Σεφερλή και έπειτα όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Μάρκο αν την προσέχει η Έλενα είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, γιατί λείπεις συνέχεια από το σπίτι. Είσαι στο θέατρο για να φτιάξεις την παράσταση, δεν πάμε διακοπές…».

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά για την επέτειο γάμου τους με τον Μάρκο Σεφερλή

Την επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, 1 Ιουνίου, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι κλείνουν 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Αποτελούν σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, με τον γιο τους πριν από λίγες μέρες να γιορτάζει τα γενέθλια του.

Το ζευγάρι σήμερα γιορτάζει 12 χρόνια κοινής πορεία και για τον λόγο αυτόν, η Έλενα Τσαβαλιάδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Μάρκο.

Στην λεζάντα η ηθοποιός έγραψε: «12 χρόνια γάμου...και προχωράμε!».