Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα τρυφερά λόγια στον αέρα του Happy Day για τα γενέθλια του άντρα της

«Είναι τα πάντα για μένα ο Θέμης, το ξέρει και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα τρυφερά λόγια στον αέρα του Happy Day για τα γενέθλια του άντρα της

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 5/7 ο σύζυγός της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός. Η παρουσιάστρια μάλιστα, μετά την ανάρτηση που έκανε, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Happy Day.

Όπως ανέφερε στο πλατό, φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα για χάρη του άντρα της, ενώ μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια, καθώς όπως αποκάλυψε δεν πρόλαβε να του πει "χρόνια πολλά" σήμερα το πρωί στο σπίτι τους.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του συζύγου της

«Τέτοια μέρα ντύθηκα για τον καλό μου που έχει τα γενέθλιά του, ο άντρας μου. Η κολώνα του σπιτιού μου, το στήριγμά μας. Η αλήθεια είναι ότι του τα είπα χθες στις 23.30, γιατί εκείνη των ώρα έκλεισα τα μάτια. Του λέω “δεν έχει πάει 12, θα στα ξαναπώ το πρωί”. Το πρωί κοιμόμασταν, ήταν δίπλα και ο Γιαννάκης. Πάλι δε του τα είπα για να μη ξυπνήσω τον γιο μας, του τα λέω τώρα. Να τον χαίρομαι. Είναι τα πάντα για μένα ο Θέμης, το ξέρει και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να του κάνω μια γλυκιά αφιέρωση», είπε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά την βραδινή τους έξοδο.

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τρία παιδιά.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, “Happy Day”, αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού της με τον σύζυγό της.

“Στο πρώτο πρώτο ραντεβού με τον Θέμη πιάνουμε την κουβέντα και μου λέει «από πού είναι η εκ μητρός καταγωγής σου;»… Τον ακούω και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, προσπαθεί να δει τις αντιδράσεις μου… Του λέω και εγώ «εννοείς από που είναι η μαμά μου;» και μου λέει «ναι». Λέω από τον Λαγκαδά και συνεχίζει » η εκ πατρός καταγωγής σου;» λέω «από τη Δαύλεια»… Μετά, στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι μιλάει και τώρα έχω κολλήσει και εγώ”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.