Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Αναστέναξαν τα πλακόστρωτα της Μυκόνου με το καυτό τζιν σορτσάκι της Μαρίνας Πατούλη

Εντελώς αρετουσάριστο υλικό - Άκρως αδυνατισμένη

Αναστέναξαν τα πλακόστρωτα της Μυκόνου με το καυτό τζιν σορτσάκι της Μαρίνας Πατούλη
News 05.07.2021 11:28
Από Youweekly Team

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Πατούλη επιλέγει τη Μύκονο για να περάσει ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Ειδικά μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, σίγουρα χρειάζεται μια "ανάσα" από την ρουτίνα της Αθήνας.

Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, της αρέσει πολύ να ασχολείται με την μόδα. Πάντα κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις για τις οποίες και ξεχωρίζει.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στη Μύκονο το Σαββατοκύριακο και την απαθανάτισε να βγαίνει για ποτό έχοντας στο πλευρό της την φίλη της, Ειρήνη Μπουζοπούλου.

Οι βόλτες της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

Μαρίνας Πατούλη Μύκονος

Η καριέρα της Μαρίνας Πατούλη

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: Νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό - «Προσωπικά είμαι σε...»

Μαρίνα Πατούλη: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιώργο Πατούλη

Share