Η Έφη Σαρρή ποζάρει τσίτσιδη στα 62 της - Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Χωρίς καθόλου ρετούς ανάμεσα σε τρεις άντρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έφη Σαρρή ποζάρει τσίτσιδη στα 62 της - Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Η Έφη Σαρρή ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 17 ετών, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε τελικά το τραγούδι. Η Σαρρή εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1984 με τη συμμετοχή της στο δίσκο Μια Βραδιά στα Μπουζούκια 2.

Το 1987 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Πόσες Νύχτες. Ακολούθησαν οι δίσκοι Σεισμός Ερωτικός (1991), Όλο και πιο Πολύ (1992), Πετάω (1994), Μέθυσε η Νύχτα (1995).

Η Σαρρή έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πολιτική, ούσα υποψήφια με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών στις εκλογές του 2007, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως το κεφάλαιο αυτό δεν έχει, ακόμη, λήξει γι' αυτή. Το 2020 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Just the two of us" στο Open Tv.

Σήμερα, η Έφη Σαρρή ασχολείται εκτός των άλλων πολύ με τα social media και στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία δεν φοράει απολύτως τίποτα και καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Η Έφη Σαρρή ολόγυμνη

Να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δημοσιεύει γυμνή της φωτογραφία... Είχε βγάλει και τα Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο...

"Τσιμπημένη" με τον Σάκη Κατσούλη η Έφη Σαρρή

"Δεν μου είχε γίνει ακριβώς πρόταση να πάω στο Survivor. Είχε γίνει απλά μια πρώτη κουβέντα. Για ένα φαγητό θα έβγαινα με μεγάλη χαρά με τον Σάκη βέβαια και θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι γιατί θα είναι καλοκαίρι, αστέρια, τα καινούργια τραγούδια, θα είναι όλα τέλεα.

Είναι δυνατόν να ζηλέψει η Μαριαλένα εμένα; Αν είναι δυνατόν. Αναμένω να βγει και θα πάω με λουλούδια στο αεροδρόμιο, να τον καλωσορίσω να τον υποδεχθώ και να του κάνω την πρόταση για το τραπέζι.

Για τον τριαντάφυλλο δεν περίμενα ότι θα άντεχε τόσο. Καταπληκτικοί η υποδοχή του. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του δυναμικά.", δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια χόρεψε μπροστά την κάμερα με το καυτό πράσινο φόρεμά της.