Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας γιατί έχω μια δυσκολία στην...»

Η από καρδιάς εξομολόγηση της στον αέρα των Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας γιατί έχω μια δυσκολία στην...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε on air για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι «πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εδώ έχουν συνωμοτήσει πράγματα, γιατί μία από τις κοπέλες που φιλοξενώ στο σπίτι, είναι ένα κορίτσι υιοθετημένο που το είχαν αφήσει στα σκουπίδια. Μένει στο σπίτι. Προχθές είχα μία σκέψη να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι πολύ κοντά και μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνη», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε μετά την σοκαριστική ψυχανάλυση στην Κατερίνα Καραβάτου: «Ζω μεγάλες στιγμές. Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία της υιοθεσίας και είχα μια αναστολή. Έχω μια δυσκολία στην τεκνοποίηση λόγω άγχους και πραγματικά το έχω όνειρο να κάνω ένα ίδρυμα με εγκαταλελειμμένα παιδάκια».

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την υιοθεσία

«Πήγα να βραβευτώ στο Μέγαρο και με έπιασε κόψιμο»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου συνάντησε τον Fipster στην διαδικτυακή του εκπομπή "Θάρρος ή Αλήθεια". Η επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πόσο της αρέσει ως άντρας ο ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ενώ, μίλησε για την πιο άβολη στιγμή που έζησε.

«Στην πραγματικότητα είμαι χειρότερη από αυτά που κάνω στο Instagram. Ξυπόλητη και με σκυλιά αγκαλιά.Ένας άντρας που μου αρέσει πολύ είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Αυτός είναι, τον θαυμάζω και θεωρώ ότι είναι άντρας. Έχει κάτι που δεν φαίνεται, δεν το βγάζει, δεν το εκφράζει και τρελαίνομαι. Τον έχω γνωρίσει από κοντά. Πήγα να πεθάνω», ανέφερε αρχικά.

«Πήγα να βραβευτώ στο Μέγαρο και με έπιασε κ…ο, εφίδρωση και κρίση πανικού. Τα βραβεία τα πήρε ο Νίκος, ο αδερφός μου», είπε στην συνέχεια η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία σε συνέντευξη της παλαιότερη είχε αποκαλύψει πως έχει "φάει" bullying για το πραγματικό επίθετο της.