Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη! Καλό είναι...»

Μίλησε σχετικά με την υπόθεση που αφορά στη σύζυγό του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη! Καλό είναι...»
News 05.07.2021 16:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά την βάφτιση του γιού του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #Not, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo. Ο ηθοποιός μάλιστα, μίλησε και για την υπόθεση που αφορά στη γυναίκα του.

Όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τις καταγγελίες

«Αφετηρία για να μιλήσει η γυναίκα μου για ό,τι πέρασε, ήταν η Σοφία Μπεκατώρου. Οι κακοποιητικοί άνθρωποι πάντα θα υπάρχουν και δεν μπορείς εύκολα να τους αποφύγεις με έναν τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν σημαντικό να ακουστεί η φωνή αυτών των ανθρώπων. Επιτέλους», ανέφερε και συνέχισε:

«Από όσο γνωρίζω υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη. Καλό είναι αυτή η κατάσταση να μην αφεθεί. Η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί, καλώ είναι να μην ξανακοιμηθεί».

«Πρέπει να έχεις γερό στομάχι...»

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπου αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην κρίση του θεάτρου.

Επίσης μίλησε για τις καταγγελίες γνωστών ανθρώπων του θεάματος για εκφοβισμό, ψυχική και σωματική κακοποίηση και βια.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, δεν έχει κανείς να μασήσει κανείς, τίποτα. Δεν πρόκειται κάποιος να σου σταματήσει την πορεία έτσι. Θα σε στεναχωρήσει, πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και η δουλειά. Η πορεία ενός ηθοποιού στο θέατρο και όχι μόνο, έχει πολλές τέτοιες δύσκολες μέρες. Οι χαρούμενες μέρες είναι λίγες. Κάθε βράδυ δεν μπορείς να είσαι στο 100%», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Κάθε βράδυ λες, "Κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα; Κατάφερα να δώσω στο κοινό, μια χαρά, μια συγκίνηση;" Δεν είναι εύκολο», συνέχισε. «Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό σε ένα καμαρίνι και να είσαι και πολύ νέος».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης After Dark

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο σκηνοθέτης έγινε πιο επιθετικός, το πήγαινε στο ερωτικό»

Ο Μπουρδούμης απάντησε στον Φασουλή - «Δεν είναι ώρα να κάτσουμε φρόνιμα»

Share