Σάσα Σταμάτη: Βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με την Φανή Αϊσάλ

Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάσα Σταμάτη: Βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με την Φανή Αϊσάλ

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει και οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό αλλά και τις διακοπές τους.

Μια από αυτές είναι φυσικά και η Σάσα Σταμάτη. Παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να επισκεφθεί την πανέμορφη Μύκονο -δείτε εδώ και την λαμπερή εμφάνιση της στα MAD VMA 2021-.

Στο νησί των ανέμων ωστόσο δεν είναι μόνη, μιας και για παρέα έχει την επίσης γνωστή δημοσιογράφο, Φανή Αϊσάλ, σύζυγος του Γιουνάλ Αισάλ. Το όμορφο ζευγάρι έχει ένα παιδί, την Αλίν και ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες. Παρόλα αυτά, έχουν βάλει μπρος να έρθουν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, μιας και την αγαπούν πολύ, ενώ πολύ καλές σχέσεις έχουν και με γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ, όπως τον Αντώνη Ρέμο!

Φωτογραφίες της Σάσας Σταμάτη και της Φανής Αϊσάλ

Σάσα Σταμάτη βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με την Φανή Αϊσάλ  φωτογραφίες

Σάσα Σταμάτη βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με την Φανή Αϊσάλ

Σάσα Σταμάτη βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με την Φανή Αϊσάλ  φωτογραφίες 2

«Εγώ το έκανα αυτό το πρότζεκτ και δεν μετανιώνω καθόλου»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα αναφορικά με το «Battle of the couples».

Η δημοσιογράφος τόνισε μέσα σε όλα πως δεν μετανιώνει για την επιλογή της να βρίσκεται στο συγκεκριμένο ριάλιτι και αν είχε την δυνατότητα θα έλεγε πάλι το ναι.

Battle of the couples Σάσα Σταμάτη

«Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς για αυτό το πρότζεκτ. Εγώ το έκανα αυτό το πρότζεκτ και δεν μετανιώνω καθόλου. Τώρα, από κει και πέρα, δεν είμαστε χαρούμενοι για τα νούμερα. Δεν κόβεται διότι θα γίνει κανονικά ο τελικός. Απλά ο κύκλος θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένος.

Θα έλεγα πάλι ναι, δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Το να ξεκινάει μια εκπομπή που απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και να λες ότι πρέπει να κοπεί, αυτό δεν είναι άποψη αλλά απόφαση. Την απόφαση την βγάζει το κανάλι, οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ένα παιδί που δεν έχει ακόμα την εμπειρία και του δίνεται μια ευκαιρία. Θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατος.

Παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Κατ’ αρχάς υπάρχει το Survivor και το MasterChef, τα οποία ο κόσμος ξέρει χρόνια και τα έχει αγαπήσει. Βγαίνει ένα πρόγραμμα πολύ μετά από αυτά, το οποίο είναι δύσκολο ο κόσμος να το ακολουθήσει».