Δανάη Μπάρκα: Ανατριχιάζει με την ανάρτηση της - «12 μήνες πριν. Το τέλος του...»

«Έτρεχα κλαίγοντας από άγχος στο σπίτι μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Ανατριχιάζει με την ανάρτηση της - «12 μήνες πριν. Το τέλος του...»

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, η Δανάη Μπάρκα πραγματοποιήσε το πρώτο της δοκιμαστικό στο Mega και όπως είναι λογικό, είναι αρκετά συγκινημένη.

Η εκπομπή της, Πάμε Δανάη, ρίχνει αυλαία αυτή την Παρασκευή και για αυτό το λόγο η ίδια θέλησε να προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση, μέσω της οποίας περιγράφει τα συναισθήματα της, ενώ πριν μερικές μέρες η ίδια εξομολογήθηκε και μια απώλεια που είχε.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«12 μήνες πριν. Το τέλος του πρώτου δοκιμαστικού. Στη Συγγρού, στα κεντρικά του @megatvcom. Τότε κοιτούσα μια κάμερα(για πρώτη φορά στην ζωή μου) και ήξερα ότι μιλάω σε δικούς μου ανθρώπους στο δίπλα δωμάτιο..

40 εβδομάδες μετά λέμε “Καλημέρα” σε χιλιάδες ανθρώπους που μπορεί να είναι μόνοι, μπορεί να έχουν προβλήματα, μπορεί να έχουν νεύρα, μπορεί να έχουν πένθος, μπορεί να έχουν θλίψη, μπορεί να νιώθουν αδύναμοι, μπορεί να νιώθουν ανασφαλείς, μπορεί να δουλεύουν απ’ το σπίτι, μπορεί οτιδήποτε.. και ξέρω ότι «χρέος» μας είναι να μεταδώσουμε ένα χαμόγελο, έναν ανοιχτό διάλογο, μια είδηση, πολλά γέλια, να μεταφέρουμε τα νέα ανθρώπων που θαυμάζουμε, να κάνουμε χιούμορ, να ταυτιστούμε, να συγκινηθούμε, να τα ζήσουμε όλα.

Ξέρω ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί μου, όπως τότε ,αλλά είναι τελικά «δικοί μου» και με έμαθαν το ίδιο καλά. Άλλωστε μαζί περάσαμε μια ολόκληρη χρόνια, μαζί γελάσαμε, μαζί κλάψαμε, μαζί παρεξηγηθήκαμε, μαζί αποχαιρετήσαμε ανθρώπους, μαζί σοκαριστήκαμε απ την επικαιρότητα, μαζί γελάσαμε, μαζί γίναμε πιο δυνατοί, μαζί ξεπεράσαμε μέρες άσχημες έχοντας στόχο την επικοινωνία και την αισιοδοξία.

Ούτε που το πίστευα ότι μπορεί να με επηρεάζει τόσο πολύ ο «αποχαιρετισμός».. έστω και για λίγο. 4 και σήμερα λοιπόν κι οφείλω πολλά ευχαριστώ σε ανθρώπους που θα αναφέρω σιγά σιγά.. αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε εσάς τους «αγνώστους» που γίνατε οι πιο αγαπημένοι μου γνωστοί. Όπως έτρεμε εκεί το πόδι μου,12 μήνες πριν κι έτρεχα κλαίγοντας από άγχος στο σπίτι μου μετά…έτσι τρέμει και τώρα,12 μήνες μετά από συγκίνηση και ευτυχία κι ευγνωμοσύνη.

Είναι μεγάλη ευλογία η επικοινωνία, είναι μεγάλη ευλογία η επαφή με τους ανθρώπους, είναι μεγάλη ευλογία η ωραία παρέα, είναι μεγάλη ευλογία να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και οτιδήποτε κι αν συμβεί έχουμε ο ένας τον άλλον. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. και στα δύσκολα, τις πρέπει να λέμε;; «ΠΑΜΕ» #pamedanai τελευταία εβδομάδα».

«Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι αλλά...»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να αποκαλύψει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια είχε μαζί της και τον σκύλο που υιοθέτησε, τον Μεζέ, ο οποίος συνάντησε τη σκυλίτσα της Ναταλίας Γερμανού που ακούει στο όνομα Νουνού, με τις δυο γυναίκες να συγκινούνται.

Μετά από την όμορφη και τρυφερή αυτή στιγμή, η Δανάη -που πρόσφατα εμβολιάστηκε -εξομολογήθηκε τα πάντα, από το τι γεύση της άφησε η φετινή χρόνια όσο και για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

«Η φετινή σεζόν μου αφήνει μια υπέροχη γεύση. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα κάτι διαφορετικό. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Στην αρχή ήταν τρομακτικό, αλλά αν δεν το διογκώσεις είναι πολύ απλό.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορώ να σου πω ότι μαζί μου θα είναι ο Άρης Καβατζίκης και ότι το “Πάμε Δανή!” πάει για δεύτερη χρονιά. Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω.

Υπήρξαν στιγμές που με έπαιρνε από κάτω, όχι σε σχέση με την εκπομπή και το κανάλι. Υπήρχαν στιγμές που με πλήγωναν τα σχόλια που διάβαζα, όχι μόνο από δημοσιογράφος, αλλά από ανθρώπους».

Για την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή της είπε: «Δεν μπορώ να το χρεωθώ ως επιτυχία. Επιτυχία ήταν ότι κάποιος αισθάνθηκε άνετα σε αυτό το περιβάλλον. Το υπόλοιπο είναι της Ζέτας και της δύναμής της. Ήταν μια σημαντική και δύσκολη στιγμή».

Η Ναταλία Γερμανού τη χαιρέτησε στο τέλος, λέγοντας: «Να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι με όποιον αγαπάς», με τη Δανάη να της απαντά: «Άντε».