Vogue: Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει 1η φορά με την καλλονή κόρη της

«Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Vogue: Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει 1η φορά με την καλλονή κόρη της

Όλοι «λιώνουμε» με φωτογραφίες διάσημων μαμάδων που ποζάρουν με τα παιδιά τους. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το τρανό παράδειγμα αφού εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνει μαγικές στιγμές με τις νεογέννητες κόρες της στο σπίτι.

Άλλη μια υπέροχη φωτογράφιση για την Ιταλική Vogue έκανε και η Μόνικα Μπελούτσι με την κόρη της Ντέβα Κασέλ.
Όπως φαίνεται η ίδια έχει κληρονομήσει την ιδιαίτερη εμφάνιση της εντυπωσιακής μητέρας της.

Η 16χρονη Ντέβα έκανε την καλύτερη αρχή έχοντας τη μητέρα της στο πλευρό της καθώς αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλο της για την Vogue.

Μάλιστα, το εν λόγω εξώφυλλο αναδημοσίευσε και ο πατέρας της Ντέβα Κασέλ όπως και ο πρώην συζυγός της Μόνικας Μπελούτσι, Βενσάλ Κασέλ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «οικογενειακή υπόθεση».

Η μητέρα με την κόρη φόρεσαν μαύρα βελούδινα φορέματα του Οίκου Dolce & Gabbana με εντυπωσιακό κόψιμο στο μπούστο και φωτογραφήθηκαν από τον Paolo Roversi, ο οποίος στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει τις Kate Moss, Emma Watson, Bjork και άλλα μεγάλα ονόματα.

«Ρώτησα την κόρη μου γιατί θέλει να κάνουμε μαζί τη φωτογράφιση. Μου έδωσε μια υπέροχη απάντηση: «Επειδή την τελευταία φορά που κάναμε μαζί φωτογράφιση, ήμουν ακόμα στην κοιλιά σου (αναφέρεται στην φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της). Τώρα, που αρχίζω να «κολυμπάω» μόνη μου, θέλω να ξανασυμβεί», εξομολογήθηκε η Μόνικα Μπελούτσι στη συνέντευξη.

Η Ιταλίδα σταρ μίλησε επίσης για τη σχέση της με την μεγαλύτερη κόρη της.
«Είμαι στοργική μητέρα και προσπαθώ να δεχτώ όλες τις πλευρές της. Είναι πολύ ανεξάρτητη και ελεύθερη. Από την ηλικία των 13, έχει μάθει να είναι αυτόνομη και μιλά πέντε γλώσσες. Έχετε δει το βλέμμα της; Δεν φοβάται τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Μόνικα Μπελούτσι.

Να τονίσουμε πως εδώ και δύο χρόνια, η Ντέβα Κασέλ είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της Dolce Cabbana, ειδικά για τον τομέα των αρωμάτων. Αυτή τη φορά όμως το κορίτσι το συνοδεύει η εμβληματική μητέρα της και κανείς δεν ξέρει ποιον να πρωτοθαυμάσει.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ υπήρξαν παντρεμένοι από το 1999 ως το 2013, διάστημα μέσα στο οποίο απέκτησαν δύο παιδιά: την 10χρονη Λεονί και την 16χρονη Ντέβα.

Πλέον ο Βενσάν Κασέλ είναι παντρεμένος με την 23χρονη καλλονή Τίνα Κουνακέι και έχουν αποκτήσει μαζί άλλη μια κόρη.

Στο Ηρώδειο πρόκειται να έρθει η Μόνικα Μπελούτσι, με μια παράσταση αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, η οποία είχε ακυρωθεί πέρσι λόγω κορωνοϊού

Ηδη από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώθηκε το πρόγραμμα παραχώρησης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για τη φθινοπωρινή περίοδο 2021, σύμφωνα με την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Σε αυτό τον προγραμματισμό περιλαμβάνεται η πρόταση της Μόνικας Μπελούτσι, πάνω στο έργο και τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, μία παράσταση την οποία θα δούμε 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου (είχε αναβληθεί πέρυσι τον Σεπτέμβριο λόγω κορωνοϊού).

Κάποιοι σπεύδουν να πουν ότι δεν πρόκειται για θέατρο, αλλά για αναγνώσεις, ωστόσο η φλογερή παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στη σκηνή δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως τον γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές, σιωπηρές δοκιμασίες.

Στο Ηρώδειο θα δούμε τη Μόνικα Μπελούτσι να αφηγείται με τον δικό της τρόπο αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της Οπερας, σε μία παράσταση με τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι.

Tη Μόνικα Μπελούτσι θα σκηνοθετήσει ο Τομ Βολφ. Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, σκηνοθέτη και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas», στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Στο Ηρώδειο η Μόνικα Μπελούτσι

Οσοι είχαν εισιτήρια για την παράσταση από πέρυσι τον Σεπτέμβριο μπορούν:

  • Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες χωρίς επιπλέον χρέωση και στις ίδιες ακριβώς θέσεις που είχαν αγοράσει.
  • Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με τη χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»).
  • Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του ιδίου παραγωγού, με τη χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»).

Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, της Ελλάδας και της Ιταλίας

Ο Μόνικα Μπελούτσι είχε μιλήσει, μάλιστα, για τη μεγάλη της αγάπη για τη χώρα μας. «Λατρεύω την Ελλάδα. Οταν είμαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου», είχε πει. «Ισως δεν είναι σύμπτωση που υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας, που ήταν Ελληνίδα, και ίσως είναι στην κουλτούρα μας η όλη σχέση μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, μεταξύ της Ρώμης και της Αθήνας. Νομίζω πως είμαι κόρη αυτών των δύο πολιτισμών».

Η Μόνικα Μπελούτσι, το περσινό καλοκαίρι, όπως πολλά καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ελλάδα.