Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Γιορτάζει την δεύτερη επέτειο γάμου του με την Έλενα Καρβέλα

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Γιορτάζει την δεύτερη επέτειο γάμου του με την Έλενα Καρβέλα

Την δεύτερη επέτειο γάμου τους γιορτάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλη, με το ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός -που νόσησε πρόσφατα από κορωνοϊό- και η αγαπημένη του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2019, σε μια παραμυθένια τελετή στη Νάξο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λοιπόν θέλησε να μοιραστεί μες τους διαδικτυακούς φίλους του στο instagram μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους, με αφορμή την σημερινή ξεχωριστή ημέρα.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Στην λεζάντα έγραψε: “6/7/19-6/7/21 – Σε ευχαριστώ, @elleni.k, για τα δύο πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Είς πολλά τα έτη μας, για πάντα μαζί!".

Κωνσταντίνος Μπογδάνος γιορτάζει την δεύτερη επέτειο γάμου του με την Ελένη Καρβέλα

«Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποκάλυψε τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πριν λίγο καιρό είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στις δηλώσεις που είχε κάνει για την συμμετοχή της Μάλτας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια «διότι είναι θέμα υγείας». Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά.

Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει. Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».