GNTM: Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Κέισι Μίζιου - Ποζάρει topless και αναστατώνει το instagram

Άκρως αποκαλυπτική η πρώην παίκτρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Κέισι Μίζιου - Ποζάρει topless και αναστατώνει το instagram

Σε λίγο καιρό ξεκινά ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, GNTM 4, με τις πρώην παίκτες ωστόσο να είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση.

Ένα από τα μοντέλα που συζητήθηκε αρκετά τόσο όσο συμμετείχε στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό είναι η Κέισι Μίζιου,

Η ίδια πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της, μιας και τον τελευταίο χρόνο έχει σημειώσει αρκετές δουλειές πάνω στο μόντελινγκ.

Αυτή τη φορά, η Κέισι θέλησε να αναστατώσει τους followers της, με την ίδια να τα.. βγάζει όλα και να ποζάρει topless στην παραλία!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο instagram της έγραψε: «Μέσα στη φύση».

Η topless φωτογραφία της Κέισι Μίζου

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Κέισι Μίζιου

Το δημόσιο μήνυμα της Κέισι για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι Μίζιου θέλησε να στηρίξει δημόσια την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες για να δουλέψει σαν σερβιτόρα στη Μύκονο.

Η απόφαση αυτή της Παρασκευής, προκάλεσε μερικά σχόλια και η Κέισι από τη μεριά της θέλησε να κλείσει αυτά τα στόματα και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει κανείς από νεαρή ηλικία.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα, να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι».

Κέισι Μίζιου Παρασκευή Κερασιώτη